IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс би прелетял целия свят, за да види жена си

9 февруари 2016 16 40

С Блейк Лайвли са сред най-търсените в Холивуд

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Райън Рейнолдс заяви на премиерата на новия си филм „Deadpool“ в Ню Йорк, че е готов да прелети целия свят, за да види жена си Блейк Лайвли дори и за един ден.

Явно канадският актьор е доста романтичен, поне що се отнася до съпругата му. В момента той е една от най-търсените звезди в Холивуд, но същото може да се каже и за блондинката Блейк, която гради доста успешна кариера в киното, след края на сериала „Клюкарката“, който я направи популярна.

В момента към Рейнолдс и Лайвли валят предложения за различни роли в продукции на Холивуд, но те се опитват да синхронизират натоварените си графици, така че да имат време и за семейството си и най-вече за едногодишната си дъщеря Джеймс.

Затова явно Райън е готов да използва всяка възможност, за да прекара известно време с любимата си Блейк.

Колкото до премиерата вчера, 28-годишната актриса беше зашеметяваща в роклята си на Chanel Couture.

Колкото до плановете на двойката за Свети Валентин, Райън каза: „Аз обиколих 15 страни за 20 дни, така че нямах много време да мисля за празника, но със сигурност ще направим нещо грандиозно.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари