IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Говорещият с кучета ще се жени

26 април 2016 11 40

Сизър Милън предложи брак на любимата си в Атина

Говорещият с кучета ще се жени

Сизър Милан е човекът, който разрешава всички кучешки проблеми в „Говорещият с кучета“ по Nat Geo Wild. Е, той се похвали, че е разрешил и нещата в личния си живот, след като се е сгодил за приятелката си Захира Дар.

Явно 46-годишният Сизър няма да е вече вълк единак. Тв звездата се готви да сключи брак с красивата брюнетка, която е актриса и бивш стилист и е родена в Доминикана.

Милан казва за бъдещата си съпруга: „Тя е състрадателна, нежна, инстинктивна, духовна, интелигентна, забавна, силна, има приключенски дух и е красива. Тя въплъщава принципите, които уважавам – честност, почтеност и лоялност. На всичко отгоре обича кучета и майката природа точно толкова, колкото и аз.“

Сизър и Дар са заедно от 6 години, като се запознават в Италия. Предложението за брак пък дошло по време на романтичната им почивка в Гърция преди броени дни.

Сизър помолил любимата си да се омъжи за него докато двамата вечеряли на хълма Ликавитос (Хълмът на влюбените) в Атина.

Милан е американски дресьор и рехабилитатор на кучета от мексикански произход. За своята ангажираност с проблемите на животните и за своята благотворителна дейност той е награждаван с множество награди, включително е номиниран няколко пъти за наградата „Еми“ в категорията телевизионни риалити шоупрограми.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ввв ( преди 7 години )