IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маги Ангелова: Със Слави още си доверяваме тайни

3 май 2016 13 10

Психоложката се смята за щура майка

Снимка: Love Style

Снимка: Love Style

Голямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова, проговори за личния си живот и връзката си с шоумена в откровено интервю.

Тя споделя, че не само не се дразни от етикета „Маги на Слави“, а дори се чувства комфортно с тази визитка.

„Приемам го като част от линията, която съм преминала в моя живот, защото Слави много ми е дал, много съм научила от връзката си с него и от неговия опит. Ние сме добри приятели и се ценим като личности. Уважаваме се и си доверяваме неща, които всеки преживява и има като цели по пътя, който върви отделно от другия“, споделя Маги пред списание Love style.

За нея обаче той е затворена страница като интимен партньор, защото тя вече има друга връзка. Психоложката е щастлива с бизнесмена Елисавет Ъков, с когото на първо място са добри приятели.

„Той е изключително грижовен. Научи ме да бъда по-спокойна и да се отпускам, защото съм по-динамична и експанзивна натура. Готви прекрасно. Голям естет е. Обича красивото и хубавата музика“, обяснява Маги.

Тя и любимият ѝ нямат брак, защото на нея никога не ѝ е било фикс идея да се види като булка. Заедно отглеждат шестгодишната си дъщеря Ангела и неговия син от предишен брак, който вече е тийнейджър.

„Може би съм някаква щура майка в представата на Ангела. Тя дори ми казва: „Ти си различна от останалите майки!“. Опитвам се да разговарям с нея като приятел. Помолих я да ме приеме такава, каквато съм и да ми прости, че съм толкова работеща майка. Децата са много благодарни, щом родителят поиска прошка“, категорична е Ангелова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари