IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Хаселхоф: Наистина съм нещастен без нея!

4 май 2016 10 20

Актьорът се сгоди за приятелката си Хейли Робъртс

Снимка: Hеllo

Снимка: Hеllo

Макар и разликата в годините им да е голяма, двамата са заедно от 5 години. Дейвид Хаселхоф се сгоди за приятелката си Хейли Робъртс, пише Daily Mail.

63-годишната звезда от сериала „Спасители на плажа“ и 36-годишната блондинка били заедно в Малибу, когато актьорът се решил да ѝ направи романтичното предложение.

Пред списание Hello! той споделил възгледите си за семейния живот, според които двама души не се женят, защото искат да живеят заедно, а защото не могат да живеят един без друг.

„Чувствах се по този начин. Без нея бях нещастен. Чаках с предложението, защото си мислих, че съм твърде стар за нея“.

Самата Хейли била поразена от предложението и първоначално не повярвала, тъй като актьорът вече ѝ е предлагал брак, но само на шега.

След като обаче видяла и подавания ѝ пръстен, усетила, че нещата са наистина сериозни. Блондинката се разплакала и така Дейвид успял да ѝ зададе заветния въпрос „Ще се омъжиш ли за мен?“ чак след 10 минути.

До този момент Хейли Робъртс не се е омъжвала, докато Дейвид Хаселхоф има два брака зад гърба си, от които има и две дъщери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари