IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън – ярка, загадъчна, с живот на скорост

17 май 2016 14 20

Богатата наследничка снима филм за себе си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тя стана известна повече с личния си живот, отколкото с професионалните си постижения и все пак американската актриса и певица, също така богата наследница, реши да заснеме документален филм за живота си.

В него Хилтън ще разкаже за всекидневието си като бизнес-дама и медийна икона, пише The Guardian. Светската лъвица обявила за бъдещите си намерения на фестивала в Кан.

По думите ѝ, проектът още няма име, но началото на снимките ще бъде дадено още това лято. Те ще се състоят в Ибиса, а с производството на филма ще се заеме студиото „9.14 Pictures“.

„Много ни е интересно да се заемем с изследване на сложните отношения на Парис с обществеността, пресата и политиката. Тя е ярка, загадъчна и харизматична“, обяснила компанията за проекта.

През последните години Хилтън е известна повече като клубен диджей. Своя дебютен албум тя пусна през 2006 г., като от него продаде 600 хиляди копия по цял свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари