IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хърд сключила брак с фотографка преди връзката ѝ с Деп

31 май 2016 07 00

Актрисата дори приела нейното име, но после възстановила своето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Не е тайна, че преди да се събере с Джони Деп, Амбър Хърд е имала връзка с представители на своя пол. Но с фотографката Тася ван Ри. Актрисата дори е сключила регистрация за гражданско партньорство, съобщава The Daily Mirror.

Според британското издание, Хърд е регистрирала гражданско партньорство с Ван Ри през март 2008 г. в Калифорния. На церемонията били поканени техни близки приятели, а събитието било държано в тайна.

Отбелязва се, че Хърд взела дори фамилията на възлюбената си, но я сменила по-късно, когато започнала да се среща с Джони Деп през 2012 г.

Еднополовите бракове са легализирани на територията на САЩ от 26 юни 2015 г., но още по-рано хомосексуалистите имат възможност да встъпят в гражданско партньорство.

Това е призната държавна форма за регистрация, при която съюзът между двама души се сключва без оформяне на брак.

На 23 май актрисата, която е по-млада от съпруга си с 23 години, подаде молба за развод, като за причина тя написа, че има непреодолими различия, а по-късно обвини Деп в домашно насилие и в пиянство.

Деп и Хърд се ожениха през февруари 2015 г. Техните отношения станаха причина за раздялата между звездата от „Карибски пирати“ и певицата Ванеса Паради. Двамата бяха заедно 14 години и имат две деца.

И докато Хърд се появи насинена пред съда, обяснявайки, че раната ѝ е причинена от Деп, който хвърлил айфона си по нея, актьорът бе зает с представянето на филма „Алиса в огледалния свят“, както и с участието си в музикалната банда The Hollywood Vampires.

Снимка: Daily Mail

Фотографи го издебнаха да се качва на борда на лодка в Стокхолм. Актьорът е бил заобиколен от осем охранители, пише Daily Mail. 52-годишната звезда е наел апартамент за 8 000 паунда на последния етаж на най-добрия хотел в шведската столица.

В хотела холивудската звезда обикновено си поръчва румсървис и не прекарва много от времето с групата си. Освен скандала около развода си, Деп преживява и загубата на своята майка, която почина три дни преди Хърд да подаде молба за развод.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари