IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камелия на 45: „Тялото“ на попфолка

29 юли 2016 07 00

Как поддържа секси фигурата си?

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Камелия е на 45 години, но много нейни колежки, които са двойно по-млади, могат само да завидят на визията ѝ. Блондинката често прави обществено достояние апетитните си форми в социалните мрежи, не се притеснява да пуска и голи кадри.

Как поддържа тялото си?

„Не спазвам специални диети. Начинът ми на хранене е ежедневие. Месо ям почти празнично, само ако има повод и то ако го усетя. Млечни продукти веднъж или два пъти годишно, само ако ми се приядат. Иначе си ям всичко. Гледам да консумирам храни с по-органичен произход, чисти, без добавки, консерванти и подсладители. Не ям бяло брашно и хляб. Не пия газирано или енергийни напитки. Общо взето това ми е начинът на живот. За мен е много важна хармонията и вътрешното усещане на човек. Правя съвсем нормални упражнения, не във фитнес. Не обичам, когато жените направят „мъжки“ плочки и огромни крака. Предпочитам жената да е женствена, да има своята мекота, но да е стегната. Към това се придържам. Живея нормално и не прекалявам, но ако се случи, след това веднъж седмично така или иначе съм на вода, което компенсира. Определено мога да кажа, че се наслаждавам на живота без ограничения“, разкрива рецептата си певицата пред „Труд“.

През лятото тя предпочита да бъде на море и не пропуска възможността да разпъне кърпа на плажа.

„Вече ходих три-четири пъти по българското Черноморие. Аз съм родена в планината и когато искам да съм на планина, просто мога да си отида при мама и тате. Планувам и да отида с приятели до Гърция през септември“, допълва Камелия пред изданието.

Какво прави, когато не е на сцената?

„Обичам да чета и да се изследвам. Обичам да наблюдавам себе си и моите реакции, да се търся и да видя коя съм аз. Нямам нещо, което да ми е хоби като това да колекционирам или да ставам роб на нещо. Ако усещам нещо, го правя. Живея простичко. Носи ми радост като ходя на море, да правя любов с любимия си, да правя йога. Радвам се когато има хубава вечеря или обяд. Всичко ми носи радост. Няма нещо, което да е по-специално от другите. Общо взето се наслаждавам на живота“, казва още фолкпевицата.

Категорична е, че трябва да се спазва баланс между работа и релакс и след тежки нощи по клубовете после се наслаждава на всеки свободен ден.

„За мен балансът винаги е важен и в храната, и в пеенето, и в работата ми, и в отношенията ми с хората. Не се залепвам в крайности“, казва още Камелия.

Тя признава, че в шоубизнеса няма приятели, а близките ѝ хора се броят на пръстите на едната ръка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари