IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

52-годишната Сандра Бълок готова за сватба с хубавеца Брайън

16 август 2016 09 40

Актрисата вече била отворена към идеята да сключи нов брак

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Сандра Бълок вече била отворена да се омъжи за приятеля си от една година - Брайън Рандъл. Според нейни приближени, 52-годишната холивудска звезда вече обмисляла възможността да сключи брак със сексапилния 49-годишен фотограф, особено откакто осинови и дъщеря, на която той е предан баща.

Миналата есен Бълок осинови 3-годишно момиченце - Лайла, за да има нейния 6-годишен син Луис сестра.

Брайън, от своя страна, от самото начало на връзката им е поел бащинската функция с децата на Сандра.

Още в края на миналата година Рандъл се премести да живее в дома на звездата в Лос Анджелис.

Близки на Сандра казват пред ENews!, че нещата между тях са повече от сериозни: "Брайън се държи с децата на Сандра като със свои. Той наистина е страхотен баща, а тя никога не е била по-щастлива."

Източникът добавя: "Двамата са истински партньори и сродни души. Възможността за брак е съвсем реална в скоро в бъдеще, но те по-скоро ще направят малка церемония в много тесен приятелски кръг."

В миналото Бълок беше омъжена за състезателя по мотокрос Джеси Джеймс, с когото преживя тежък развод, след негова изневяра. Брайън пък, който е бивш модел, не се е женил никога, но има 22-годишна дъщеря от предишна връзка.

Брайън със Синди Крауфорд от годините си на модел; Снимка: Harper's Bazaar

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари