IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун в ареста, опрял пистолет в челото на красавица

31 август 2016 07 00

Мис Калифорния сигнализирала на 911 за насилието

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Американският певец Крис Браун явно не си е взел поука от присъдите за побоища и тормоз и отново се забърка в криминална история.

Той бе арестуван по подозрение, че е извършил нападение и е заплашил с огнестрелно оръжие Мис Калифориния. Бейли Къран сигнализирала на 911, че Браун насочил пистолет в лицето й докато била в къщата му, предаде Ройтерс. 

"Ако насочат пистолет към главата ти, какво ще направиш? Обаждаш се в полицията", написа Къран в Instagram.

Браун бе арестуван след като вчера през целия ден домът му в Лос Анджелис бе обкръжен от полиция и обискиран. Самият той информира последователите си в социалните мрежи, че униформените няма да открият нищо и станал жертва на тормоз.

Първоначално рапърът не допуснал полицаите в имота си и чак след извадена съдебна заповед те влезли за обиск да търсят оръжието, с което заплашил красавицата.

В миналото Браун е имал проблеми със закона заради побоища и нападения. Той има и присъди, включително за побой над Риана през 2009 година, когато бяха гаджета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари