IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек и милиардерът Пино – влюбени като тийнейджъри

14 септември 2016 05 00

50-годишната звезда е омъжена за модния магнат от 2009-та

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Салма Хайек посрещна мъжа си Франсоа-Анри Пино с огромна, звучна целувка и страстна прегръдка на летище Хийтроу.

Двамата са заедно от почти десет години, но явно Салма и съпругът ѝ са по-влюбени от всякога. Френският моден магнат и мексиканската актриса все още се гледат с обожание, сякаш са в първите дни на своя роман.

50-годишната Хайек не можа да сдържи вълнението си в неделя, когато видя че 54-годишният Пино я чака на летището в Лондон, където тя кацна с полет от Лос Анджелис.

Пино е главен изпълнителен директор на холдинга „Kering“ (собственик на марките Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni, Gucci, Puma, Saint Laurent Paris и др.). Той се запозна с холивудската звезда в края на 2006-а, а през март 2007-а тя обяви, че е бременна и двамата се сгодиха.

Снимка: splashnews.com

Тяхната дъщеря Валентина Палома се роди през септември същата година, а навръх деня на влюбените Свети Валентин през 2009-та Хайек и Пино се ожениха в Париж, след което вдигнаха пищна сватба във Венеция.

Щастието на двойката не успя да бъде помрачено дори и от делото за издръжка, заведено от супермодела Линда Еванджелиста срещу бизнесмена преди няколко години. Линда роди син на Пино, няколко месеца преди той да започне връзка със Салма.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари