IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона последва Кейти Пери и се съблече за Клинтън

28 септември 2016 11 00

Звездите приканиха хората да гласуват, дори голи

Мадона. Снимка: Instagram

Мадона. Снимка: Instagram

Мадона реши да последва певицата Кейти Пери и да я подкрепи в екстравагантната ѝ политическа агитация, която приканва хората да гласуват за Хилари Клинтън.

Акцията тръгна, след като половинката на Орландо Блум привлече вниманието на обществото като се съблече гола в клип пародия. В него певицата обяснява, че никъде не е казано как човек трябва да е облечен за да гласува и че може да го направи, дори с пижама.

И понеже Пери отмаряла нощем гола, то нейната пижама се оказва, че е голото й тяло. Този видеозапис не остана незабелязан за кралицата на попмузиката, която публикува свое селфи в Instagram и прикани последователите си там да гласуват за Клинтън.

„Ще гласувам гола с Кейти Пери! Гласувай за Хилари. Тя е най-доброто, което имаме“, обяви Мадона в социалните мрежи и апелът ѝ само за 45 минути събра над 12 000 харесвания.

Тя също е публикувала своя снимка от Brit Awards през 2015 г. – по време на която стана известна с направен Фотошоп, на която Хилари стои пред нея на сцената, припомня Daily Mail.

Мадона пише до снимката също „Живот за Хилари. Гласувам за интелигентност. Гласувам за равни права за жените и всички малцинства“.

На 27 септември Кейти Пери първа стартира кампания, в която приканва американците да гласуват за Клинтън, показа Funny Or Die. Във видеото 31-годишната певица излиза след дрямка и разчорлена коса и без дрехи. Все пак тя цензурира „облеклото“ си с надпис: „Моля, гласувайте (с дрехи)“.

Звездата показа, че няма свян, подобно на своята половинка Орландо Блум, който преди месец също привлече вниманието върху себе си като бе уловен от фотографи да кара дъска за сърф без дрехи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари