IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол: Щастлива съм с Григор, не му изневерявам

29 септември 2016 10 20

Шерцингер отрича слуховете за флирт с Калвин Харис

Снимка: Glamour

Снимка: Glamour

„Изкараха ме най-голямата кръшкачка“, ядосва се Никол Шерцингер на слуховете, че е изневерила на Григор Димитров с диджей Калвин Харис.

Красивата попзвезда дава ново интервю за списание Glamour, където споделя, че е щастлива във връзката си с Гришо и това, че се е появила в лондонски клуб под ръка с Калвин през юли, не означава абсолютно нищо.

38-годишната Никол твърди, че подобни слухове са нелепи и смешни.

Сексапилната брюнетка, която е съдия в риалити шоуто X Factor, има връзка с българската тенис звезда от една година и както се подразбира от интервюто, тя му е абсолютно вярна, а той няма от какво да се притеснява.

Шерцингер казва за отношенията си с 25-годишния спортист: „Аз съм щастлива в момента. Имам една наистина добра, солидна и балансирана връзка. Смятам, че израснах много като жена.“

Никол разкрива и какъв съвет по отношение на любовта ѝ е дала баба ѝ: „Баба ми винаги ми е казвала, че за да намеря мъжа, за когото искам да се омъжа, трябва да открия мъж, с когото да съм готова да работя върху връзката си до края на живота си, защото ключовата дума за брака е „работа“.

Гришо и Никол; Снимки: splashnews.com; Glamour

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари