IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пит доброволно се подложи на тест за наркотици и алкохол

29 септември 2016 13 40

Звездата отрича обвиненията срещу него

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Брад Пит доброволно е дал да му вземат проба за употреба на наркотици и алкохол във връзка с обвинението на неговата жена Анджелина Джоли в жестоко държане с децата им, пише TMZ.

По този начин актьорът демонстрира, че няма какво да крие във връзка с обвиненията в употреба на наркотици и алкохол.

Също така Пит реши така да избегне възможност от „преувеличения“ по даденото дело. Резултатите от изследванията все още са неизвестни.

По-рано този месец стана ясно, че артистът, намиращ се на борда на частен самолет заедно с жена си и децата си, бил много ядосан, започнал да крещи, да оскърбява децата си и ударил 15-годишния си син Мадокс.

Предполага се, че той се е намирал в състояние на алкохолно опиянение, пише изданието. Близък до актьора споделил, че Пит отрича повдигнатите срещу него обвинения.

Други пък смятат, че именно този инцидент е станал причина за бракоразводния процес. Както стана ясно, на 19 септември Джоли подаде молба за развод, като се аргументира с непреодолими различия.

Тя поиска пълните родителски права над децата, като дава възможност на Пит да ги посещава.

Двойката е заедно от 2004 г., но сключи брак през 2014 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари