IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина сменя пистата след развода, вече е с жена

18 ноември 2016 15 20

Актрисата се върна към стара любов – с модела Джени Шимизу

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Анджелина Джоли окончателно се разочарова от мъжете и реши да започне романтични отношения само с жени, съобщава Radar Online, позовавайки се на анонимен източник близък до звездата.

По данни на изданието, след раздялата си с актьора Брад Пит, Джоли възобновила връзката си с модела Джени Шимизу, с която се срещаше през 90-те години на миналия век.

Изданието припомня, че манекенката е в брак с нюйоркската светска лъвица Мишел Харпър, а също така се отбелязва, че отношенията с Шимизу не са били единствени за Джоли с представителки на нежния пол.

Близки на 41-годишната актриса не са учудени от желанието ѝ да се върне към еднополовите връзки.

„Мнозина считаха, че Анджи рано или късно ще бъде отново с жени и дори се учудиха, че толкова дълго е продължила връзката ѝ с Брад“, казва още източникът пред изданието.

Джоли подаде документи за развод на 19 септември. Двамата с Пит са заедно от 2005 г., но сключиха брак чак през 2014 г. Имат три биологични и три осиновени деца.

Шимизу и Харпър. Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари