IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По приятелски: Кание Уест се изруси и се срещна с Доналд Тръмп

15 декември 2016 06 00

Двамата запечатаха момента със снимка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като излезе от болнично заведение, а и от дома на съпругата си Ким Кардашян, Кание Уест боядиса косата си руса и се срещна с Доналд Тръмп в небостъргача „Тръмп Тауър“, предаде Асошиейтед прес.

Двамата запечатаха момента със снимки, но така и не споделиха какво точно са си казали. Доналд Тръмп каза, че са говорили за „живота“, и че с Кание Уест са „просто приятели“, като нарече музиканта „добър човек“. Те не пожелаха да отговорят на въпроса дали рапърът ще бъде сред изпълнителите на церемонията по встъпването в длъжност на новия президент.

Кание Уест стоеше мълчалив до Тръмп за снимките във фоайето. На въпроса защо не казва нищо, той отговори: „Сега искам само да се снимам“. Музикантът влезе в сградата сутринта с голям антураж. Той не беше в компанията на съпругата си Ким Кардашян.

39-годишният изпълнител прекара повече от седмица в Медицинския център на Калифорнийския университет в Лос Анджелис с диагнозата стрес и изтощение. Дни преди хоспитализацията си, той ненадейно отложи концертите от турнето си в САЩ, с което предизвика гнева на феновете си.

Някои медии се усъмниха, че здравословното му състояние е фарс и може би просто търси пари от застраховката си.

Неговата съпруга Ким пък реши да го изгони от семейното им жилище, поне докато той не се възстанови психически. Заговори се, че тя дори обмисля развод.

Срещата между Кание и Тръмп е изненадваща. Преди време обаче на свой концерт в Сан Хосе, Калифорния певецът каза, че не е гласувал на президентските избори, но смятал да пусне бюлетина за Тръмп.

От своя страна Доналд Тръмп, който се е снимал в редица сериали и филми, беше показан и в скандално видео на изпълнителя към песента „Famous“, заедно с редица други известни личности, миналата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари