IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вече сама: Йоанна Драгнева се разхвърля по бански

10 януари 2017 12 00

Певицата не спира да разказва за пътуването си из САЩ

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

На снимките се вижда, че тя е на самотен бряг в компанията само на морските птици.

В коментарите под снимките хората я поздравяват за хубавата ѝ външност, за доброто ѝ настроение, а други отбелязват, че чайките всъщност са гларуси.

Малко преди тази фотосесия, певицата пусна и други снимки, в които се вижда, че посещава някои интересни туристически обекти из Щатите. Така сред снимките тя е и пред къщата-музей на Хемингуей.

Наскоро Йоанна официално заяви, че се е разделила с доскорошния си възлюбен – актьорът Ненчо Балабанов. Двамата вече бяха прекъснали отношенията си веднъж, но след това отново се събраха.

Малко преди да започне участието си в телевизионното предаване „Пееш или лъжеш“, актьорът дори сподели, че Йоанна е жената, с която той би прекарал остатъка от живота си.

По-късно стана ясно, че двамата са отново разделени и вече не мислят да се събират. Все пак и двамата отбелязаха, че запазват добри приятелски отношения.

Миналата година по време на новогодишните празници двамата бяха в Дубай, като дори се заговори, че Йоанна там е получила предложение за брак.

Вижте Йоанна в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари