IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Ема Уотсън в лицемерие, само се правила на феминистка

6 март 2017 15 20

Актрисата предизвика критики с разголената си фотосесия за Vanity Fair

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Британската актриса Ема Уотсън отговори на нападките на фенове, които я упрекват за разголените ѝ снимки за сп. Vanity Fair.

Актрисата бе обвинена в лицемерие, тъй като тя яростно защитава правата на жените и се обявява за феминистка, след което се снима в подобна фотосесия, пише The Independent.

„Феминизмът – това е право на жената да избира. Това не е пръчка, която може да размахаш по другите жени“, заяви Уотсън.

Актрисата отбеляза, че критиките за фотосесията ѝ са я объркали: „Не разбирам какво отношение имат моите гърди към темата“, подчерта тя.

Уотсън се появи на корицата на мартенския брой на Vanity Fair, а потребители в Twitter я подложиха на критики за нейния външен вид.

Радиоводещата Джулия Хартли Брюър например обясни, че Уотсън е лицемерка. „Феминизъм, феминизъм, а ето ги и моите гърди“, заяви тя, отбелязвайки, че актрисата се изказва срещу сексизма към жените, но самата тя взима участие в еротична фотосесия.

26-годишната Уотсън стана известна от ролята на Хърмаяни в поредицата за Хари Потър. На 17 март излиза филма на Дисни с нейно участие „Красавицата и Звяра“, в който тя изпълнява главната роля.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари