IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Капчикова не се влияе от критиката за силиконовите ѝ гърди

23 март 2017 13 20

Плеймейтката се защити от нападките

Капчикова не се влияе от критиката за силиконовите ѝ гърди

От няколко седмици гърдите на Ася Капчикова са сред коментираните теми в шоубизнеса. Мнозина нападнаха плеймейтката първо за това, че по време на конкурса, който спечели, масово си правеше реклама с естествените си гърди. И тръбеше наляво и надясно как няма нужда да се влее в общата маса девойки, които помпат гръдната си обиколка. Е, тази реклама мина в графа минало и Капчикова вече е горд носител на близо 700 кубика.

Други пък я атакуваха, че новите ѝ гърди не изглеждат никак добре, пускаха се слухове, че се е появил богат спонсор и т. н. Но пък Ася си ги харесва и реши да отвърне на нападките.

„Силиконовите ми гърди са напълно безплатни – подарък от клиниката. Не са платени нито от богат чичко, нито от хонорара от „Фермата“, каквито глупости се изписаха по мой адрес“, заяви тя пред „България Днес“.

„Много са ми хубави, особено на допир. Първоначално бяха много твърди, но вече поомекнаха. Бяха разпространени снимки, които са буквално седмица след операцията. Сега изглеждат много по-добре“, добави в своя защита тя.

И допълни иначе толкова важната подробност, че в лявата й гърда има повече силикон, отколкото в дясната.

„По природа гърдите са с различен размер и това е причината за разликата. В лявата имам 360 кубика, а в дясната – 345 кубика. Имах идея да си поставя повече, но лекарят ме посъветва, че на слабото ми тяло това е напълно достатъчно. Нямах никакво намерение да си слагам силикон, стана някак случайно. И преди това имах много хубави гърди и не виждах смисъл да ги променям. Със сигурност няма да добавям повече силикон, тъй като не искам да изглеждам странно“, сподели още Капчикова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари