IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна трансформация: Николета от 2006 г. досега

9 април 2017 13 15

Вижте как се е променила плеймейтката през годините

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Започваме нашата нова рубрика „Звездна трансформация“, в която ще ви представяме популярни родни и чужди знаменитости и как те са се променили визуално през годините. За старт сме избрали българското.

Харесвана, хулена, обичана и откровено мразена. Само за 10 години Николета Лозанова успя да извърви пътя от неизвестно пловдивско момиче до най-известната плеймейтка в родната история. Проби с визия, покрай гаджетата си. Сложи си титлата модел и подминаваше критиките дори на модни спецове като Жени Калканджиева, че няма данни за големия подиум.

Но пък редица малки и по-големи фирми я ползват за рекламно лице.

Мъжете до нея през годините са били бизнесмени с прякори, но истинската известност ѝ носят футболистите. Топлила е чаршафите на Ники Михайлов, с когото и в момента са заедно, води се все още законна съпруга на Валери Божинов. От нападателя има 5-годишна дъщеря.

Стигна и до национален ефир като водеща, а рейтингите показват, че се справя добре.

Сигурно всеки има своя истина за възхода на плеймейтката, но е факт, че в момента тя е на гребена на медийната вълна.

Вижте нейната визуална трансформация от 2006 година досега в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

хахах ( преди 7 години )
Да, това определено не е омраза. ахахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
? ( преди 7 години )
Правите ли разлика между омраза и това,интелигентни хора да НЕхаресват и се дразнят от ***, неграмотни, арогантни и необразовани никаквици,помислили се за велики,само защото с едната си разкрачка са лансирани от също толкова арогантни "интелектуалци"намърдали се ,като нея на някои места. Какъвто елита ,такъв и ВИП-а! И на Луната да я качат ,пак ще си остане тъпунгера и миндила, проститутката -Николета Лозанова!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар