IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна трансформация: Ким Кардашян от 2007 г. досега

16 април 2017 10 45

Как се промени външният вид на риалити звездата?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ким Кардашян. Едно име, което надали някой не е чувал. Жадната за слава Кимбърли Ноел Кардашян е американска риалити звезда, която за изненада на всички се прочу първоначално като приятелка и стилист на Парис Хилтън.

В действителност, голямата слава идва с прочутото домашно порно с бившия ѝ приятел Рей Джей, което се появи публично през 2007 година.

По-късно същата година Ким Кардашян и цялото ѝ семейство започнаха да се появяват в специално риалити, посветено на... тях.

Целият личен живот на всеки един представител на клана Кардашян-Дженър става публично достояние.

През последните години Кардашян се превърна от обикновено момиче в истинска влиятелна личност, а позициите ѝ като такава се затвърдиха след брака ѝ с рапъра Кание Уест. Двамата се ожениха през 2014 година и имат две деца.

Критиците не я жалят – определят я като пример за хората, които са „известни с това, че са известни“.

Целият този път на успеха неминуемо се отразява и на външния вид на Ким Кардашян. Визията ѝ се променя значително, за да стигне момента, в който се превръща в емблема на контурирането в грима.

Проследихме за вас еволюцията в красотата на Ким Кардашян от 2007 година досега и разликите са... вижте ги сами в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари