IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пипа Мидълтън пъди красавиците от сватбата си

18 април 2017 12 10

Страхува се да не я засенчат

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс. Снимка: Reuters

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс. Снимка: Reuters

Пипа Мидълтън се стяга за предстоящата сватба с Джеймс Матюс през май, но колкото повече наближава заветната дата, толкова повече бъдещата невеста се притеснява, че някоя друга може да я измести по хубост на този важен за нея ден.

Оказва се, че Пипа не иска на сватбата си и годеницата на брата на своя жених Матюс – Вог Уилямс. Проблемът е в това, че Уилямс е телевизионна водеща и модел с хиляди фенове в Instagram. На страницата ѝ в социалната мрежа често се появяват снимки, на които тя е по бельо и демонстрира отличната си фигура.

„Ясно е, че Пипа не иска в такъв важен ден да се надпреварва по красота с телевизионни звезди“, съобщил източник, близък до семейството пред The Sun и добавил: — Пипа счита, че отношенията на Вог и Спенсър са още твърде скорошни, едва от няколко месеца и още е рано девойката да бъде представена официално пред семейството. Но всички са в шок, защото Спенсър е неин бъдещ роднина.“

Съвсем скоро стана ясно, че Пипа не иска на сватбата си и друга знаменитост – Меган Маркъл, възлюбената на принц Хари. Причината е същата – страх да не привлече вниманието върху себе си.

Меган наистина не е получила покана за тържеството, тъй като Пипа е наложила правило „няма пръстен – няма спътница“. Така тя е поканила само двойки, които официално са сключили брак.

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс са заедно от няколко години. Предложението за брак тя получи миналото лято с добавка брилянтен пръстен на стойност 200 хиляди паунда.

Сватбата е планувана за 20 май. Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън също ще бъдат на сватбата – 3-годишният принц Джордж ще бъде паж, а принцеса Шарлот ще е шаферка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари