IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Уотсън: Не мога да отказвам на деца

1 май 2017 06 00

Актрисата споделя пред Джесика Частейн защо не се снима вече с фенове

Снимка: Interview

Снимка: Interview

Ема Уотсън стана новата звезда в Interview. На страницата на изданието се появиха кадри от стилна черно-бяла фотосесия на актрисата и интервю, което взе от нея Джесика Частейн. Холивудската звезда говори много за съхранението на личния живот при появата на известността. Също говорят и за „Хари Потър“ и как тази поредица е повлияла на живота ѝ и продължава да му влияе.

„Дан, Рупър и аз бяхме още деца, когато попаднахме в историята. И като че ли хората започнаха да ни свързват с фантастичните персонажи и извън филма. Опитвах се да разгранича информацията за личния ми живот, за да не влияе на зрителите, когато ме гледат на екрана“, отбелязва актрисата.

„Опитвам се да съхраня способността да изпълнявам добре моята работа и личния ми живот да не влияе на героите. Но винаги съм си напомняла, че се намираш буквално под микроскоп и че постоянно те наблюдават. А това е много тежко. Понякога ме е страх да направя нещо, за да не бъда осъдена, а това направо те парализира“, откровено обяснява звездата.

Ема признала, че не позволява тревожното усещане да вземе връх, иначе това ще доведе до ужасни последствия за нея. „Ако живея в постоянен страх, животът ми като актриса и творческа личност ще приключи.

В края на краищата това ще ме застави да мълча и да не се движа повече“. Затова Уотсън взела решение да ограничи вмешателството на външния свят в личния ѝ живот. Ема вече не се снима с фенове на улицата, само на червения килим и на официални събития.

Ако някой се снима с мен, веднага слага кадъра в социалните сайтове, много хора ги виждат и се чувствам като заснета от папараци. Просто не мога да позволя да се появявам постоянно в социалните мрежи и толкова хора да ме оглеждат“, разказва актрисата пред Частейн.

Затова пък Уотсън предлага на феновете си друга алтернатива. Вместо да се снима с тях, е готова до общуват за по няколко минути и да им отговаря на въпроси, свързани с Хари Потър, но само да не позира пред камерата. Решението ѝ да не се снима с фенове има изключения – просто не може да откаже на деца.

Вижте фотосесията на Ема Уотсън в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари