IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма битка! Джанет Джаксън в добри отношения с бащата на детето си

27 април 2017 11 20

Певицата се готви за турне

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Изминаха три месеца откакто Джанет Джаксън се раздели със съпруга си – милиардера Уисам ал Мана. Това е трети брак за нея, а от него певицата роди и първия си син Еиса.

„Те са много дисциплинирани и бебето вече следва строг график“, каза техен семеен приятел пред Daily Mail – Джанет наистина се доверява на Уисам и той й вярва. Между двамата има силно приятелство и няма битка.

Отношенията между двамата са станали наистина по-искрени, след като 42-годишният бизнесмен от Катар написа послание в уебсайта си, в което нарича 50-годишната поп дива „най-красивата личност в света“.

„Благодаря за божествената любов, вечната подкрепа и за това, че си най-добрият ми приятел. Обичам те толкова много, ще бъдем заедно завинаги – написа Уисъм.

Като контрапункт на това Radar Online съобщава, че Джаксън изпитва трудности от няколко месеца и семейството ѝ се притеснява за нея, тъй като тя се изолира в Лондон.

19-годишната ѝ племенница Джанет твърди, че дори ѝ е предложила да се премести с бебето при нея, за да може и тя да ѝ помага, въпреки че ритъмът ѝ в момента е доста забързан, заради навлизането ѝ в модната индустрия.

Според The Sun петкратната победителка на Grammy започва репетициите през лятото за подготовка на световно турне, което ще стартира в САЩ през октомври.

Миналата година Джанет изненадващо анулира 75 концерта, за да се посвети на брака и майчинството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари