IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни се разведе

7 май 2024 09 00

Спиърс и Асгари имат железен предбрачен договор, който им спести доста финансови драми

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс и Сам Асгари финализираха развода си 9 месеца, след като за първи път стана ясно, че двамата вървят по различни пътища.

Документите, получени ексклузивно от Page Six, показват, че бившите съпрузи са спазили условията на предбрачното си споразумение.

Според документите Спиърс ще запази „различни бижута“ и други лични вещи, както и приходите, които е получила преди, по време и след брака.

Освен това в съдебните документи се посочва, че има допълнителни имуществени активи, които ще бъдат поделени съгласно предбрачния им договор.

Документите бяха подадени в съда в Лос Анджелис късно в сряда вечерта и ще станат официални при подписването им от съдия.

„Бритни продължава да обръща страницата – историите, че е разорена, са смешни и очевидно неверни“, казва ексклузивно източник пред Page Six.

Той потвърди, че певицата е сключила договор за права на книга, от която ще трупа дивиденти дълго време. Също така сподели, че предбрачният ѝ договор е „железен“ и затова няма да има финансови драми при разтрогването на брака си.

Разводът между двамата е „по взаимно съгласие“, до голяма степен благодарение на „железния предбрачен договор“.

Източници потвърдиха през август миналата година, че 42-годишната попзвезда и 30-годишният фитнес инструктор, превърнал се в актьор, са се разделили след 14-месечен брак на фона на твърдения, че тя му е изневерявала.

По това време вътрешен източник съобщи ексклузивно за Page Six, че Асгари се е опитал да предоговори условията на железния предбрачен договор, но че в крайна сметка не го е оспорил.

Асгари официално подаде молба за развод със Спиърс на 16 август, като посочи „непреодолими различия“.

Той посочи като дата на раздялата им 28 юли и поиска от принцесата на попа да му плаща съпружеска издръжка и адвокатски хонорари.

Въпреки първоначалните съобщения, че бившата двойка е имала бурен край на отношенията си, певицата на „... Baby One More Time“ и актьорът от „Семеен бизнес“ изглежда са решили въпросите по развода си по приятелски начин.

В края на август те успяха да постигнат споразумение за попечителство по отношение на това как планират да разделят собствеността на петте си кучета.

Асгари стана едноличен собственик на добермана на име Порша, който той купи за певицата от „Piece of Me“ през октомври 2021 г., за да я „защитава“.

Междувременно Спиърс получи пълно попечителство над останалите си четири кучета, включително австралийска овчарка на име Сойер и йорки на име Хана.

Носителката на „Грами“ и актьорът от „Can You Keep a Secret?“ нямат общи деца и поради това не са имали никакви проблеми по отношение на родителските права.

Спиърс и Асгари се венчаха през юни 2022 г., след като се срещаха в продължение на почти шест години.

Това беше третият съюз на певицата от „Oops!...I Did It Again“. Преди това тя беше омъжена за Джейсън Александър, приятел от детството от Луизиана, за скандалните 55 часа през януари 2004 г.

След това Спиърс се омъжва за танцьора, превърнал се в диджей, Кевин Федърлайн, който е баща на синовете ѝ Шон Престън и Джейдън Джеймс. Двамата са женени от октомври 2004 г. до юли 2007 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари