IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

The Weeknd счупи каменната маска, разцелува Селена Гомес

2 май 2017 10 10

Досега рапърът бе твърде апатичен към гаджето си на публични места

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като стана ясно, че Селена Гомес и The Weeknd са заедно, в медиите обвиниха рапара, че се държи доста вяло със своята приятелка на публични места.

Може би за да опровергае подобни твърдения, на червения килим по време на Met Gala 2017, певецът показа искрена любов към своята половинка, като я целуна нежно пред стотиците погледи вперени в тях.

24-годишната Селена и 27-годишният Абел Тесфай се появиха заедно, с което потвърдиха, че отношенията между тях са сериозни.

За романа им стана ясно още през януари тази година. Малцина вярваха, че връзката им ще просъществува, тъй като само два месеца по-рано The Weeknd се раздели с бившата си приятелка Бела Хадид и феновете им по-скоро очакваха пак да се съберат.

Всъщност рапърът все още не дава признаци, че е готов за сериозна връзка. „Струва ми се, че на този етап предпочитам първо да имам дете и чак след това да се женя – разказва той в скорошно интервю. – Децата за мен са на първо място, а като че ли мислите за женитба все още ме плашат“.

Затова пък моделът Бела Хадид също бе част от събитието, но тя дойде соло.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари