IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебют: Никол Кидман за първи път мина по червения килим с дъщерите си Съндей и Фейт

29 април 2024 10 30

Актрисата получи важна награда, подкрепена от цялата си фамилия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Кидман беше подкрепена от дъщерите си Сънди Роуз, 15, и Фейт Маргарет, 13, когато получи наградата на AFI за цялостно творчество. 56-годишната филмова звезда споделя момичетата със съпруга си – кънтри звездата Кийт Ърбан, който също дойде на бляскавото събитие, за да подкрепи жена си.

Фейт и Съндей сияеха от гордост, докато позираха до Никол, която беше облечена в блестяща златиста рокля на Balenciaga за събитието в Лос Анджелис.

Междувременно момичетата на Кийт и Никол присъстваха на галата, облечени в червени рокли от Monique Lhullier. За своята голяма вечер Никол беше заобиколена от топла група роднини, включително сестра ѝ Антония Кидман, зет ѝ Крейг Марран и семейството им.

Роклята на австралийската актриса беше без ръкави и подчертаваше стройната ѝ фигура, като тя включваше и петметров шлейф, който се виеше зад нея на червения килим.

Кидман завърши визията си с подходящ златен часовник и пръстени, както и чифт черни заострени обувки на висок ток. „Дълбоко развълнувана съм от цялата подкрепа по света, която виждам и чувам“, написа тя в Instagram, споделяйки своя снимка на сцената. „Благодаря на всички вас и на @AmericanFilmInstitute, че ме включихте в тази знаменита група от отличени – сега нека се забавляваме!“, добави Кидман.

Съпругът на носителката на „Оскар“ също отдаде почит на жена си в Instagram.

Никол Кидман

Никол Кидман и фамилията; Снимка: Getty Images

„В една кариера, която все още е в пълен полет, тази вечер @americanfilminstitute ще почете съпругата ми като най-новия член в това необикновено братство“, написа той до снимка на Кидман.

„Babygirl – толкова се гордея с теб и колкото и да мога да звуча като предубедения съпруг, ще оставя списъкът с предишни отличени да говори вместо мен“, добави 56-годишният Ърбан. „Какво списък!“

Той продължи да изброява хора като Орсън Уелс, Бет Дейвис, Хенри Фонда, Алфред Хичкок, Елизабет Тейлър, Стивън Спилбърг, Мерил Стрийп и други.

Носителят на наградата „Грами“ придружаваше съпругата си в класически черен смокинг. Кидман и Ърбан се ожениха през 2006 г. Освен биологичните си дъщери от музиканта, Никол също така споделя осиновена дъщеря Изабела, на 31, и син Конър, на 29, с бившия си съпруг Том Круз.

Осиновените деца на актрисата обаче не присъстваха на важната за нея церемония и се счита, че тя е в хладни отношения с тях. Според много източници Бела и Конър са много по-близки с баща си Том и са заклети сциентолози като него, което пък ги е отчуждило от майка им, която пък още преди години се разграничи от спорната религия.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари