IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Невероятна: 56-годишната Никол Кидман привлече вниманието с разголена рокля

22 януари 2024 12 30

Звездата беше център на вниманието на червения килим в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

56-годишната Никол Кидман „открадна“ вниманието с невероятно разголената си рокля, с която се появи на премиерата в Ню Йорк на най-новия си филм за Amazon Prime Video – Expats.

Австралийската актриса определено плени тълпата като устоя на хладното време в зашеметяваща черна рокля без гръб на дизайнерката Nina Westervelt, демонстрираща впечатляващо стегнатата ѝ фигура.

Дръзката рокля на холивудската звезда се отличаваше с висока цепка и подчертаваше стройния ѝ гръб и стегнатите ѝ коремни мускули. Никол избра облеклото ѝ да бъде в центъра на нейния външен вид, допълвайки го с непретенциозни, но елегантни диамантени обеци и изискан часовник. 

Косата на Кидман беше с цвят ягодоворусо, като беше оформена в прави, падащи свободно кичури. Тя беше избрала палитра сенки за очи в меден тон и розово червило, които подчертаваха естествената ѝ красота.

В скорошен разговор с подкаста Something To Talk About на Stellar, Никол разказа за своя опит в Холивуд, особено като актриса, навлязла в 50-те си години.

Размишлявайки върху шума, създаден от нейната фотосесия с микропола на Vanity Fair през 2022 г., тя сподели своята философия да не позволява на мнението на другите да диктува избора ѝ. „Правя най-случайните, луди избори. Наричам това „тийнейджърски избор“, защото никога не мисля за последствията“, разкри тя.

Никол подчерта склонността си да взема решения въз основа на чувства, а не на външни очаквания или натиск. Нейният безстрашен подход към модата е свидетелство за нейната самоувереност.

„Просто се опитвам да остана уверена, в противен случай ще започна да се страхувам или да се тревожа за това какво мислят хората“, добавя Никол, за която е факт, че изглежда невероятно на 56.

Освен това тя изразява предпочитанието си да остане неинформирана относно обществените реакции към нейния избор, като казва: „Не ми казвайте. Всъщност не искам да знам. Това ще ме спре да правя онова, което искам.“

В откровен разговор в подкаста Radio Times тя също така разкри как ръстът ѝ е бил източник на личен дискомфорт и дори я е накарал да лъже за истинската си височина.

Размишлявайки върху преживяванията си, Никол сподели закачките, които е търпяла през по-младите си години. „Често ме дразнеха. Винаги ме питаха „Как е въздухът там горе?“, спомня си тя. Тази подигравка остави траен ефект върху нея, повлиявайки на начина, по който тя възприема височината си както в лична, така и в професионална среда.

Никол също така разкри, че хората често изразяват изненада от нейния ръст, коментирайки: „Ти си толкова по-висока, отколкото си мислех“, е реакцията на много хора, което я кара да се смущава, особено на важни събития. На професионалния фронт Никол продължава да прави крачки в продуцентските си начинания със своята компания Blossom Films.

След успеха на сериалите Big Little Lies и Nine Perfect Strangers, тя отново ще си сътрудничи с продуцента Тер Саари за предстоящия сериал The Last Anniversary.

Тази поредица, адаптирана по роман на Лиан Мориарти, публикуван през 2006 г., се върти около жена, която наследява къща на мистериозен остров. Снимайки в Сидни с австралийски актьори, Никол е развълнувана да демонстрира австралийски талант и акценти пред глобалната публика.

„Австралийски акценти, австралийски проект с австралийски таланти за света. Това беше един дълъг процес на създаване“, коментира тя на миналогодишния фестивал SXSW.

Никол също сподели възхищението си от авторката Лиан Мориарти, отбелязвайки общите черти и силното приятелство, което са развили.  „Тя е на същата възраст като мен, има деца, минала е през подобни неща по различно време. Станахме страхотни приятелки.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Добри ( преди 6 месеца )
На тая колко семе съм изсипал.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар