IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радост или тъга – какво е чувствала Никол Кидман при спечелването на „Оскар“ след развода с Том Круз

11 януари 2024 10 30

Това бе и първата ѝ подобна награда в кариерата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докато кариерата на Никол Кидман достига най-високите си върхове, актрисата изпитва един от най-мрачните си и тежки периоди в личен план. 

56-годишната звезда печели първия си „Оскар“ през 2003 година за превъплъщението си във Вирджиния Улф във филма „Часовете“, само година, след като е номинирана за същата награда за играта си в „Мулен Руж“. Но зад бляскавата ѝ усмивка и прекрасната ѝ рокля от Jean-Paul Gaultier, Кидман крие лична борба. Тя току-що е финализирала развода си с Том Круз след 11 години брак. 

„Борех се с неща в личния си живот, докато професионалният ми вървеше толкова добре“, казва тя в новата книга на Дейв Каргър 50 Oscar Nights

Преди да изкаже благодарност за наградата си, Никол леко губи самообладание, но за кратко. „Ръсел Кроу ми каза да не плача, когато се кача на сцената, но ето че се разплаках“, казва тя. От Академията дори прекъсват речта ѝ по-рано, защото времето е било просрочено, така че Кидман не успява да благодари на всички в списъка си. След като слиза от сцената, е искала да се прибере директно вкъщи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy)

„Не си падам много по купоните, така че реших да пропусна партито на Vanity Fair, въпреки че всеки ми казваше да отида, за да покажа наградата си. Актрисата обаче отговорила, че това поведение не изглежда никак скромно, а по-скоро като злорадство към другите номинирани, които не са спечелили. „Не можеш да влезеш в залата и да показваш наградата си пред всички. Нередно е. Но ми казаха, че така се правело“, спомня си Кидман. 

Все пак актрисата е отишла за кратко на партито, показвайки гравираната си златна статуетка. „Влязох, показах я на всички, емоциите ми бяха из цялата стая, треперех и не ми хареса. Постоянно се извинявах, което беше глупаво. Искаше ми се да се бях насладила на момента повече“, признава звездата. 

След партито Кидман се прибрала в хотелската си стая, където е разбрала, че нито една награда и нито едно светско събитие няма да заменят нуждата от любов. 

„Прибрах се, поръчах си храна и ядох на пода в хотела. Седях и ядях пържени картофи и бургер със семейството си, след което си легнах. Тогава ме удари мисълта. Казах си, че трябва да намеря любовта, че имам нужда от любов в живота си. Защото точно в този момент искаш да споделиш щастието си с някого“, казва Никол. 

Костюмът е за двама – Никол Кидман и съпругът ѝ в еднакви тоалети

Том Круз пропуснал Оскарите заради Никол Кидман

Дъщерята на Никол Кидман – Съндей, е висока почти колкото майка си

Нощта на Оскарите завършва не толкова бляскаво, колкото всеки си мисли. „Легнах си сама. Бях в леглото преди полунощ. Ако някога спечеля отново, обещавам ви, че ще бъда навън 24 часа и ще се забавлявам“. 

Две години по-късно Кидман започва да излиза с кънтри певеца Кийт Ърбан, след като двамата се запознават на галата G'Day USA в Лос Анджелис. След шест месеца актрисата осъзнава, че това е сродната ѝ душа, когато Ърбан се появил пред апартамента ѝ в 5 сутринта с букет за 38-ия ѝ рожден ден. 

Двойката се жени през 2006 година в Сидни и сега имат две дъщери – 14-годишната Съндей Роуз и 12-годишната Фейт Маргарет. Кидман също така е майка на 30-годишната Изабела и 28-годишния Конър, които споделя с Том Круз. През юли миналата година Никол и Кийт отпразнуваха 17 години от сключването на брак. 

„Срещнах го по-късно в живота си и това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Този мъж е най-хубавото нещо, което ми се е случвало“, казва Кидман през 2022 година. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари