IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Никол Кидман – Съндей, е висока почти колкото майка си

20 декември 2022 10 40

Вижте порасналите дъщери на австралийската актриса

Getty Images

Getty Images

Дъщерята на Никол Кидман – Съндей Роуз, изненада всички почитатели на звездата с това колко голяма е станала. 14-годишната девойка вече е висока почти колкото известната си майка, но в лице прилича повече на баща си Кийт Ърбан. В събота, 17 декември, Никол, съпругът ѝ – кънтри певец и двете им деца пристигнаха усмихнати и държейки се за ръце на летището в Сидни, Австралия, където явно смятат да прекарат коледните и новогодишни празници.

Малката дъщеря на носителката на „Оскар“ и мъжът ѝ – 12-годишната Фейт, също като сестра си се е издължила доста, поне от последните пъти, в които е била заснемана от папараците. Според феновете на актрисата Фейт е по-точно копие на Никол, тъй като е наследила нейната червена коса.

По всичко личи, че Никол се наслаждава на времето със семейството си, което отговаря на неотдавнашното ѝ твърдение, че съжалява, че няма повече деца. Актрисата, която също така споделя и две осиновени деца от брака си с Том Круз – Конър и Изабела, каза наскоро в интервю за списание Marie Claire, Австралия, че би искала да има 10 деца, но съдбата не ѝ е дала тази възможност.

Но това е ОК. Имам шест племенници и съм кръстница на 12 деца. Обичам майчинството, обичам децата. Те са странни, забавни, неподправени. И тогава можете да ги видите как растат и да ги изпратите по пътя им“, каза тя в интервюто.

След като се разведе с Том, Никол се омъжи за Кийт през 2006 г. и оттогава двамата са неразделни. По време на неотдавнашната си годишнина от сватбата, влюбените птички използваха своите страници в Instagram, за да се поздравят един друг със снимки, пълни с нежност. Интересното е, че двамата австралийци са родени в една и съща година, но на различни острови – той е роден в Нова Зеландия, а тя – в Хавай. Впоследствие семействата ѝ на двамата се местят в Австралия. Всъщност кариерите и на двамата се развиват в САЩ, където те всъщност се и запознават. Двамата са представени един на друг през 2005 година на събитие, целящо да промотира родината им – Австралия.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари