IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуетът на Никол Кидман и Люк Еванс очарова феновете

1 ноември 2022 14 50

Почитателите на актрисата смятат, че тя заслужава да спечели „Грами“

Getty Images

Getty Images

Дуетът на Никол Кидман и Люк Еванс за хитовата песен Say Something спечели сърцата на множество нейни фенове. Почитателите на австралийската актриса са убедени, че тя може да спечели „Грами“ заради перфектното си изпълнение. От видеото, качено в профила в Instagram на звездата се вижда, че тя безспорно е жена с много таланти.

В петък 55-годишната актриса разкри за пореден път своите впечатляващи музикални умения, като взе микрофона и записа дует с колегата си актьор и певец Люк Еванс.

Във въпросното видео Никол и Люк изпълняват песента, която донесе на A Great Big World и Кристина Агилера награда „Грами“ през 2015 г. за най-добро попдуо/групово изпълнение. „Благодаря ти, скъпи Люк Еванс, че ме покани да бъда част от този дует!“ написа Никол под видеото. „Тя каза, че е благодарна, че я помолих“, пък разкри самият Еванс.

Един от нейните фенове е заявил, че Никол трябва да бъде оценявана заедно с големите имена в музикалната индустрия, казвайки: „Време е Никол Кидман да получи своето „Грами“!“ Други пък ѝ предложиха да помисли за създаването на собствен албум или в колаборация със съпруга си кънтри звезда – Кийт Ърбан.

„Давай, Никол… уау! Ще се радвам да те чуя да пееш заедно с Кийт! Виждам те с нова кариера“, написа друг неин почитател.

Трети фен пък коментира така: „Хайде, Никол – това е брилянтно, моля те, запиши свой албум – дори и да е само един – трябва да споделиш с нас този глас.“

Въпросният албум A Song For You на 43-годишният Люк Еванс ще се появи на пазара на 4 ноември. Той разкри, че Никол е „прекрасно човешко същество, пълно с любезност, смирение и топлина“.

Еванс сподели още, че дуетът е бил записан докато двамата са се наслаждавали на импровизирано пеене в дома на Никол и Кийт в Сидни. Иначе двамата актьори се запознаха на снимачната площадка на минисериала на Hulu Nine Perfect Strangers.

Люк разкри, че докато се е подготвял да запише своя кавър на Say Something, е разбрал, че Никол ще бъде идеалната му дуетна половинка. Той продължи: „Вече имах тази песен в главата си и знаех, че ще пасне много добре на гласовете на двама ни. Знаех, че ще се слеят перфектно, затова изпратих парчето на Никол, а на нея веднага ѝ хареса.“

От изявленията на Люк става ясно, че Никол е записала своята част от дуета в звукозаписното студио на Кийт в Нешвил.

В новия си албум Люк има и дуетна песен – Come What May, с певицата Шарлот Чърч.

 

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари