IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман за най-скандалния си тоалет: Аз поисках да съм с него

12 юни 2022 15 00

Става въпрос за известната корица на Vanity Fair тази година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Кидман много добре знае как да поема модни рискове и не се притеснява от тях.

Докато даваше интервю за австралийския Vogue, 54-годишната актриса най-накрая проговори за най-скандалния си тоалет досега. През тази година Кидман застана на корицата на списание Vanity Fair заедно с още няколко холивудски звезди преди началото на наградния сезон. Тогава актрисата беше облечена в много къса пола на Miu Miu, която раздели феновете на два лагера.

Оказва се, че самата Никол е искала да носи тоалета, като от Vanity Fair са имали съвсем друга идея. Когато пристига на снимачната площадка обаче актрисата забелязва полата на Miu Miu и решава, че това е нейният избор. „Казах, че искам точно нея. Попитах дали мога да я нося за снимките“, спомня си Кидман.

Въпросът дори е изненадал и стилистката Кейти Гранд, която е трябвало да помоли изречението да бъде повторено, защото не била сигурна, че го чула добре. „Кейти ме попита дали съм сигурна, че точно това искам да нося, а аз отговорих, че я умолявам това да нося“, казва още Кидман.

Тоалетът на Miu Miu включва изключително къса черна пола с черен колан и много къс топ с кафяви презрамки. Комбинацията показваше перфектната фигура на Никол, като актрисата позира, хваната за две златни порти. По-късно подобни къси поли бяха избрани от звезди като Зендая, Ема Корин и Хейли Бийбър.

Дръзкият комплект, проектиран от Миучия Прада за колекцията пролет/лято 2022 година, за първи път се появи на подиума в Милано миналия октомври. Очевидно част от тенденциите с ниска талия, полата е толкова къса, че вътрешността на джобовете излиза изпод подгъва.

Холивудското издание на Vanity Fair беше пуснато през февруари. Заедно с Кидман на корицата присъстваха още Идрис Елба, Пенелопе Крус, Кристен Стюарт, Бенедикт Къмбърбач, Симу Лиу, Андрю Гарфийлд и Емджей Родригес.

В интервюто за австралийския Vogue, дадено пред Баз Лурман, Никол си спомня за времето, в което е снимала филма „Мулен Руж“ заедно с режисьора. Оттогава двамата развиват близко приятелство, което се запазва вече повече от 20 години.

Двойката поговори и за Нашвил, Тенеси, където Лурман засне биографичния филм „Елвис“, а Кидман живее заедно със съпруга си Кийт Ърбан. „Бях доста време в Нашвил. Заснехме всички госпъл песни в тези стари църкви“, казва режисьорът.

Кидман пък отговаря, че наскоро е била на зъболекар, за когото се оказва, че се грижи и за зъбите на Доли Партън. „Ето толкова е малък Нашвил“, смее се тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари