IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Никол Кидман и Аня Тейлър-Джой в спор за най-красива дама

21 април 2022 12 30

Двете се появиха на премиерата на новия си общ филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте фен на филмите, винаги е удоволствие да видите проект с толкова таланти като „Севернякът“. В него участват Никол Кидман, Аня Тейлър-Джой, Уилем Дефо, Александър Скарсгард и други. Режисьор е Робърт Егърс, който до момента зад гърба си има няколко диви и вълнуващи неща, като най-новият му звезден проект не е по-различен.

Сега обаче оставяме филма настрана, за да се фокусираме върху модата, която видяхме на червения килим преди няколко дни. Тогава започна прес турнето на „Севернякът“, като първата спирка беше Лос Анджелис за една специална премиера. На нея се появи целият звезден екип, сред който най-много блестяха Никол Кидман и Аня Тейлър-Джой.

Аня Тейлър-Джой

Снимка: Getty Images

От едната страна беше представителката на младия Холивуд – Аня Тейлър-Джой, която избра тематична рокля на Dior. Тоалетът се отличаваше с изключителна елегантност и семплост, прилепвайки перфектно по тялото на актрисата. Дизайнът се отличаваше с гол гръб, перфектно прилепнал корсаж и нежно спускаща се надолу пола. Разбира се, не можем да пропуснем и украсената с перли яка, която вдигна роклята на още по-високо ниво. Тънка черна очна линия и перфектна плитка завършваха визията.

До Тейлър-Джой застана класиката на Холивуд – Никол Кидман, която рядко бърка в своите модни изяви. Тя работи със стилистката Джулия фон Бьом, за да създаде перфектна визия с любезното съдействие и на Prada. Роклята е почти киселиннозелена, покрита с бронзова мрежа, а полата и част от рамената са украсени с кристали. Розовите пера на всяка ръка още също не бяха за изпускане и са нещо, което само Prada може да превърне в елегантност. Визията на Кидман беше завършена от черни сандали от италианската модна къща и огледален клъч.

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

Двете дами позираха една до друга, за щастие на феновете и фотографите. По време на интервютата те не спестиха и суперлативи относно съвместната си работа. Аня Тейлър-Джой нарече Кидман „безстрашна и прекрасна“, като заяви, че има огромно уважение към нея. По думите ѝ, Никол се е появила на снимачната площадка по средата на филма и първото нещо, което режисьорът я е накарал да направи, е да се качи на висока планина, яздейки кон.

„Вместо да се изплаши и да се откаже, тя веднага прие предложението. Обожавам я“, каза Тейлър-Джой за колежката си.

54-годишната Кидман също имаше какво да каже относно една от бъдещите звезди на Холивуд. „Тя е невероятна. Много е забавна и мила. Не мога да намеря достатъчно комплименти. Има огромно сърце и е борбена. Какво повече можеш да поискаш от човек?“, казва актрисата пред списание People.

Аня Тейлър-Джой,

Снимка: Getty Images

„Севернякът“ проследява историята на млад викингски принц, който вижда как баща му е убит от чичо му. Принцът пораства и решава да отмъсти за баща си, да спаси майка си и да убие чичо си. Снимките са направени в няколко части на света, включително и Ирландия. Кидман казва, че първоначално е била уплашена да пътува, защото е трябвало да работи по време на пандемията.

„Хората ми казваха, че ще се заразя с коронавирус и това наистина ме притесняваше. Но в същото време усещах, че съм длъжна да го направя. Аз съм креативна и успях да си създам огромна защита за здравето. Отидох на място и успяхме да направим филма, като в същото време се опазихме здрави“, казва Никол пред Variety.

„Севернякът“ излиза по кината на 22 април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари