IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Аня Тейлър-Джой като истинска принцеса

8 април 2022 12 30

Актрисата на специална прожекция на новия си филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Аня Тейлър-Джой буквално блестеше по време на последната си изява на червения килим. След като присъства на наградите "Оскар" в изцяло черен тоалет, актрисата промени визията си на 180 градуса, носейки ослепително бяло палто и бежова рокля за специална прожекция на новия си филм The Northman.

Червеният килим беше разпънат в Лондон, а Тейлър-Джой избра дизайн от колекцията за висша мода на Dior от 2019 година. Въпреки студеното време в английската столица, звездата заложи на мини рокля, която комбинира с топло бяло палто и диамантени бижута. Визията беше завършена от блестящи токчета на Christian Louboutin. Русата й коса беше перфектно изправена и разделена по средата, следвайки една от най-популярните тенденции за тази година. 

Визията на Тейлър-Джой обаче не беше единственото, което привлече вниманието на феновете. Актрисата се появи на червения килим заедно с приятеля си Малкъм Макрей, с когото беше и по време на партито на Vanity Fair след наградите "Оскар". Двамата са заедно от май 2021 година, но чак сега започват да се появяват на светски събития. 

Аня Тейлър-Джой

Снимки: Getty Images

Малкълм изглеждаше също толкова елегантно, облечен в черен костюм и вратовръзка, които съчета с бежово сако. Кестенявите му къдрици бяха свободно пуснати да докосват рамената, а бретонът му стигаше до миглите. Актьорът почти не се отдели от приятелката си, като по едно време двамата споделиха целувка на червения килим, за щастие на фотографите, които не изпуснаха момента. 

На специалната прожекция на The Northman присъства и Александър Скарсгард, който също участва във филма. 45-годишният шведски актьор изглеждаше стилно с черен панталон и тениска, която носеше под елегантен блейзър. Прическата му беше оформена в зализан стил, а усмивката му не слизаше от лицето. По едно време Скарсгард позира заедно с Аня Тейлър-Джой, след което си размениха топла прегръдка

В новия филм The Northman двамата актьори играят двойка. Александър Скарсгард влиза в ролята на Амлет - млад викингски принц, който иска да отмъсти за смъртта на баща си. По време на пътешествието си, той среща Олга (Аня), който също има своя мисия. В трилъра участват още Никол Кидман, Итън Хоук, Уилям Дефо и певицата Бьорк.

Аня Тейлър-Джой,

Снимка: Getty Images

По време на премиерата Аня Тейлър-Джой проговори за близката си връзка със Скарсгард и романтичните им сцени във филма. "Късметлии сме, защото сме като брат и сестра. И, колкото и странно да звучи, точно това искаш в една романтична връзка, защото знаеш, че другият човек ще се погрижи за теб, ще му пука за теб", казва актрисата. Допълва, че Скарсгард е бил перфектният мъж, с когото да заснеме първите си интимни сцени пред камера. 

Шведският актьор също засипа колежката си с похвали. Той заяви, че тя е "невероятно човешко същество" и "невероятно талантлива актриса", от която е научил много неща. По думите му, Тейлър-Джой, която и преди е работила с режисьора Робърт Егърс, му е помогнала да навлезе в процеса на работа.

"Неговият начин на работа е уникален, почти всички сцени са дълги, продължителни кадри. Досега не съм работил по този начин и съм ужасно благодарен на Аня, че ме преведе през този процес", казва Скарсгард. Историята във филма се развива през десети век и се снима на няколко локации по целия свят. 

The Northman ще се появи в кината във Великобритания и Ирландия на 15 април

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари