IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елегантен маникюр за пролетта – Аня Тейлър-Джой с идея

1 април 2022 18 00

Актрисата се появи с него на Оскари 2022

Getty

Getty

Пролетта ни предизвиква да си лакираме ноктите с по-пъстри нюанси. И да използваме декорации с цветя. Но те не стават за всеки повод. Ако се нуждаете от по-елегантен маникюр, то актрисата Аня Тейлър-Джой има какво да ви покаже. Тя се появи на червения килим на Оскарите 2022 с уникален френски маникюр.

Дантелени миниатюрни детайли, е написал Ким Тронг – маникюристът, стоящ зад ноктите на звездата за бляскавото събитие. В своя профил в Instagram той дава повече подробности за тях.

Елегантен маникюр за пролетта – с нюд основа и дантела

В социалната мрежа Ким определя въпросния френски маникюр като мечтан за много жени. Той е направен с предварително декорирани изкуствени нокти. Тях може да видим в специалното му видео.

Маникюрът с нюд основа и дантела не е избран случайно. За партито на Vanity Fair Аня Тейлър-Джой е със страхотна рокля на Dior. Тя е дълга, с черна дантела, полупрозрачна, с корсет в горната част и падащи рамена.

Косата на русокосата актриса е прибрана в нежен кок, а върху нея има един позабравен аксесоар – мрежа. Именно такава има и по ноктите на звездата.

Елегантният маникюр на Аня Тейлър-Джой, който става за по-специален повод за пролетта, е със средна дължина. Той е с изкуствени нокти, но ако искате подобен, вашият маникюрист със сигурност ще ви помогне. Има много фолиа или пък печати, с които да бъде постигнат така нареченият дантелен ефект.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари