IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна красота: Най-добрите маникюри на тазгодишните Оскари

29 март 2022 14 30

Безцветни върхове и екстравагантни бижута бяха сред избраните дизайни

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Разбира се, Met Gala може да е най-важната модна вечер, но що се отнася до нас, червеният килим на Оскарите е мястото, където се раждат някои от най-емблематичните визии за красота в цялата история. Все пак там се събират най-големите звезди на Холивуд, които са свикнали да разчитат на цял отбор професионалисти за своята визия, така че рядко могат да сбъркат с нея.

Всяка година номинираните за „Оскар“, водещи и гости се обединяват със своите бляскави отряди, за да създават външния вид, който ще се помни за години напред. Кожата им е подготвена, гримът е нанесен, а косата е добре оформена. Но едно от нещата, които най-много обичаме да наблюдаваме, често остава скрито от оценката на критиците. Говорим, разбира се, за маникюрите на звездите.

Помислете за това – всеки път, когато носител на „Оскар“ грабне наградата, какво попада в центъра на вниманието? Точно така, ръката, която държи златната статуетка. Именно затова звездите трябва да имат перфектен маникюр, за да не се притесняват от близкия кадър и снимките, които бързо ще обиколят целия свят. Ето защо маникюристите прекарват седмици или дори месеци, планирайки перфектната визия на ноктите на своите клиенти за червения килим.

Така се създават неутрални дизайни, които да се комбинират идеално със смелия избор на рокля, други пък избират луксозен позлатен маникюр, който да издигне семплата рокля на съвсем друго ниво, или ще заложат на класическия френски дизайн. Без значение какъв епичен вид на ноктите ще бъде избран, всеки път преди началото на Оскарите, ние гледаме в ръцете на номинираните.

Цяла нощ се приближаваме към телевизорите, за да видим прясно лакираните и изписани нокти на най-големите звезди на Холивуд. Правим го, за да се сдобием с вдъхновение за следващия път, когато посетим салона за красота.

Ето какви маникюри избраха тазгодишните звезди

Трейси Елис Рос

Трейси Елис

Снимка: БГНЕС

Рос е добре запозната със смелите цветове и изящни дрехи, доказвайки го и на червения килим на 27 март. За най-голямата нощ в Холивуд маникюристът Махо С запази маникюра на актрисата неутрален и семпъл, за да допълни останалата част от визията ѝ. Овалната форма на ноктите само повишава елегантността на този дизайн и контрастира безупречно с червеното ѝ червило.

Джесика Частейн

Джесика Частейн

Снимка: Getty Images

Тази година Частейн успя да грабне първия си „Оскар“ за играта си като Тами Фей не само за безупречната си роля, но и за зашеметяващата трансформация. Преди началото на церемонията актрисата впечатли всички с лак от розово злато, нанесен от маникюристката Джули Кандалек. Ноктите на Частейн чудесно съответстваха на нейната омбре рокля.

Никол Кидман

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

Актрисата от „Да бъдеш Рикардо“ се размина със статуетката, но това не ѝ попречи да влезе в челните класации на модните критици. Тя също така попада и в нашата за най-добър маникюр, избирайки червения цвят, който се комбинираше чудесно с червилото ѝ. Заоблените ѝ овални върхове придаваха още по-красив завършек на визията.

Аунджану Елис

Аунджану Елис

Снимка: Getty Images

Елис беше номинирана за ролята си в биографичния филм „Методът Уилямс“, но не успя да спечели наградата. Според нас обаче неоновозеленият ѝ маникюр заслужава трофей. Яркият нюанс е смел, но все пак е подходящ за ежедневието, благодарение на късата квадратна форма със заоблени върхове. Маникюрът си подхожда чудесно с роклята на Versace, избрана от Елис, придавайки на актрисата елегантен вид.

Зендая

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Красотата на Зендая е неоспорима, като на червения килим тя се появи в сива пола и бял къс топ. Вниманието на всички беше привлечено и от платинените ѝ нокти. Маникюрът с форма на бадем беше с плътен сребърен цвят, допълвайки идеално гривните и полата.

Megan Thee Stallion

Megan Thee

Снимки: БГНЕС

Ако сте смятали, че Megan Thee Stallion ще пропусне възможността да блесне на червения килим, жестоко сте се лъгали. Рапърката спази традицията и привлече погледите към себе си, като този път не се и стараеше толкова много. По това съдим от бледорозовия ѝ маникюр, който обаче се отличаваше с много дълги нокти. Дизайнът беше избран, за да се отдаде заслуженото внимание на екстравагантните бижута на пръстите и китката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Орловия нокът е възможно най-лошия избор за една жена. Обикновенно се харесва от хора без вкус.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар