IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая като Шарън Стоун и още красиви тоалети от Оскарите

28 март 2022 12 30

Червеният килим в Лос Анджелис беше мястото, на което всички искаха да бъдат

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Холивуд е мястото, до което почти всеки актьор иска да достигне. Там възможностите са по-големи, шансът за успех се увеличава с всеки изминал филм, а наградите „Оскар“ са на един досег разстояние. Стигнеш ли до Долби Тиатър, значи всичко, за което си се трудил в живота си на актьор, е имало смисъл.

Това беше ясно и на тазгодишните номинирани за златните статуетки на Академията. В нощта на 27 срещу 28 март се проведе 94-ата церемония по раздаването на награди „Оскар“, в която видяхме от всичко по малко. Имахме предречени победители, имахме приятни изненади, имахме исторически моменти и разбира се, малък скандал, който успя да изненада дори и звездите в Холивуд, свикнали да виждат всичко.

Преди обаче церемонията да започне, на червения килим пред Долби Тиатър се разходи целият елит на миналогодишното кино, за да покаже най-добрите си тоалети. Зендая, Ариана ДеБоз, Тимъти Шаламе, Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, Джесика Частейн, Кристен Стюарт, Андрю Гарфийлд и много други показаха, че освен на големия екран, имат и талант в модата.

Ето кои бяха най-добре облечените звезди на червения килим

Зендая като Шарън Стоун

Зендая/Шарън Стоун

Снимки: БГНЕС/Getty Images

Зендая отново успя да затвърди статута си на модна икона, появявайки се в прекрасна комбинация от къса копринена блуза и сребърна дълга пола, и двете от Valentino. Визията много приличаше на тази, която Шарън Стоун избира за Оскарите през 1998 година.

Тимъти Шаламе

Тимъти Шаламе

Снимка: БГНЕС

Звездата от „Дюн“ реши да остави ризата си вкъщи и да заложи само на костюм от Louis Vuitton. Комбинацията включваше блестящо, скъсено черно сако с дантелени детайли и панталони с дължина до глезена, завършена от черни ботуши. Бижутата по младия актьор бяха дело на Cartier.

Ариана ДеБоз

Ариана ДеБоз

Снимка: БГНЕС

Носителката на „Оскар“ за „Най-добра поддържаща женска роля“ впечатли още със стъпването си на червения килим. Тя реши да не избира традиционната рокля, а вместо това облече панталони с висока талия, бюстие и дълга пелерина в червен цвят. Към всичко това бяха добавени бижута от De Beers и часовник от Omega.

Джесика Частейн

Джесика Частейн

Снимка: БГНЕС

Звездата избра омбре рокля от Gucci с корсаж от розово злато, избледняващ в изцяло лавандулова пола с пайети. Визията беше завършена от висящи обеци.

Никол Кидман

Никол Кидман

Снимка: БГНЕС

Безспорно една от най-добре облечените дами на червения килим беше Никол Кидман. Актрисата се появи с прашносиня рокля на Armani Prive с обемна част около таза и дълбоко деколте. Правата пола включваше и шлейф в син цвят, чийто край беше украсен с мъниста. Острото деколте наподобяваше крилата на пеперуда, които идеално пасваха на диамантеното колие от Harry Winston.

Андрю Гарфийлд

Андрю Гарфийлд

Снимка: БГНЕС

Елегантен, както винаги, Гарфийлд не изневери на себе си и избра класически костюм. Той комбинира кадифено сако в цвят патладжан, черен панталон, пръстен от David Yurman и часовник Omega.

Зоуи Кравиц

Зоуи Кравиц

Снимка: БГНЕС

След като носи изцяло черни тоалети по време на премиерите на „Батман“ по света, Зоуи Кравиц беше цветна на червения килим в Холивуд. я избра розова рокля на Saint Laurent и бижута от Kwiat.

Лили Джеймс

Лили Джеймс

Снимка: БГНЕС

Още една дама, която беше в розовата гама. Лили Джеймс беше облечена в рокля от Atelier Versace в цвят розова пудра, която се отличаваше с нежна дантела и тънки презрамки. Розовите сандали на актрисата завършваха визията.

Кирстен Дънст

Кирстен Дънст

Снимка: БГНЕС

Тя заложи на червена бална рокля от висшата модна колекция на Christian Lacroix, която комбинира с токчета в същия цвят.

Дженифър Гарнър

Дженифър Гарнър

Снимка: БГНЕС

Актрисата облече права червена рокля с паднало рамо от Брандън Максуел, която допълни с диамантени бижута от Nikos Koulis.

Джейда Пинкет Смит

Джейда Пинкет

Снимка: БГНЕС

Наградата за най-обемна рокля със сигурност отива при Джейда Пинкет Смит. Актрисата се появи с тоалет от последната колекция на Жан-Пол Готие, която се отличаваше с дълъг шлейф от волани, простиращ се по червения килим.

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус

Снимка: БГНЕС

Въпреки че се размина с наградата за най-добра актриса, Пенелопе Крус беше перфектна на червения килим. Тя избра черна рокля от Chanel, която се отличаваше с набраздени детайли на талията, копчета по предната част на корсета, скрити джобове в полата и панделка на врата. Звездата допълни визията с декоративни обеци с диаманти и перли.

Кристен Стюарт

Кристен Стюарт

Снимка: БГНЕС

В нашата класация за най-добре облечени звезди попада и Кристен Стюарт, въпреки множеството критики, които тя получи заради избора си на тоалет. Актрисата, която се бореше за първия си „Оскар“, изненада всички, появявайки се с комплект от Chanel, включващ черно сако, прозрачна бяла блуза и много къси черни панталони. Стюарт беше оставила традиционните си маратонки у дома, като вместо тях беше обула черни токчета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари