IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пенелопе Крус, наистина ли си на 47?

27 април 2021 10 30

Актрисата позира за списание InStyle

Снимка: БГНЕС

На 28 април Пенелопе Крус ще отпразнува 47-ия си рожден ден, но ние леко се съмняваме във възрастта ѝ. С последната си фотосесия тя прилича по-скоро на 20-годишна актриса в Холивуд, а не на такава, която има десетилетия работа зад гърба си. Явно Крус е намерила Фонтана на младостта и някак си е успяла да върне времето назад.

Заставайки пред обектива на фотографа Ерик Гордън за страниците на списание InStyle Spain, Пенелопе показва завидна визия и безупречен стил. Облечена в изцяло черни тоалети, актрисата редува изрязана рокля, сако и рокля с дълъг ръкав. Това, което направи впечатление на всички, бе късата коса на звездата, готова да създаде нова тенденция за пролетта на 2021 година.

Стилът на Крус е средно дълъг боб, стигащ точно под челюстта, характеризиращ се с небрежна шикозна черта по средата на косата, а краищата са грациозно завъртени навътре, придаващи неочакван ретро детайл. Карето, което Пенелопе разкри преди няколко седмици в социалните мрежи, явно е тук, за да остане и чудесно подчертава чертите на актрисата.

Преди време звездата споделя, че още от 22-годишна са я питали какво мисли за старостта и вече ѝ е омръзнало да отговаря на този въпрос. „Затова вече просто го подминавам. Не е нормално да задаваш въпроси за възрастта на една актриса и затова няма да отделям никакво време на тази тема. Просто не си струва“, допълва тя. Именно затова от InStyle не са задавали такъв въпрос, а просто са акцентирали върху красотата на Пенелопе и са оставили феновете да преценят на колко години е тя.

Към прекрасната си прическа актрисата е добавила и лек грим, който превръща визията ѝ в нещо безупречно. Кадифените ѝ светлокафяви очи изглеждат още по-дълбоки, а яркочервеното ѝ червило в комбинация с едва доловимия руж, са чудесен завършек. Единственият аксесоар, който виждаме по Крус, е перлената ѝ огърлица.

„Прическата на Пенелопе Крус представлява балансирана средна позиция между класически и смел боб, като съчетава в себе си елегантност и сексапил“, казва фризьорката Надя ди Пиано пред ELLE. Според нея, този стил е подходящ за хора със сърцевидна форма на лицето, като краищата на косата трябва да галят брадичката и е добре да бъдат извити навътре. По този начин ще оформите лицето и ще омекотите чертите си.

Важно е да поддържате косата си в перфектно здраве, хидратирайки я максимално и предпазвайки я от твърде много топлина. Надя съветва да не използваме често сешоари, маши или преси, за да не изгорим кичурите си и да навредим на косата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари