IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически: Пенелопе Крус, благодарим за вдъхновението

19 март 2021 16 30

Актрисата впечатли с къса коса

Снимка: БГНЕС

Пенелопе Крус е от онези актриси, на които всичко им отива. Тя многократно се е превъплъщавала в различни филмови героини, като за целта се е подлагала на трансформации, на които не всеки би се съгласил. Въпреки това, Крус някак си успява да направи така, че да изглежда перфектно независимо дали играе пират в „Карибски пирати“ или пък е голямата любов на Пабло Ескобар в „Да обичаш Пабло“.

Именно затова не ни изненада фактът, че новата визия на звездата предизвика истински фурор в социалните мрежи и бързо се превърна в едно от основните вдъхновения за пролетни прически. Между снимките на новата реклама за марката Lancome Крус реши да си направи няколко селфита, които качи в своя Instagram профил.

На кадрите се вижда, че тя е скъсила доста косата си, като в момента дължината ѝ стига малко под брадичката. Това е един от най-предпочитаните стилове боб за последните месеци, тъй като хем не е много къс, а в същото време изисква малко поддръжка, което го прави чудесен избор за времена на изолация.

На първата снимка Пенелопе не гледа в камерата, носейки черна блуза с дълбоко деколте и бяло пухено палто. Вторият кадър обаче е заснет от по-близо и дава възможност да се насладим на новата прическа на актрисата. Косата ѝ е чудесно изправена, а гримът ѝ се състои от лека спирала и почти незабележимо червило.

Според Vogue, прическата на Крус е нещо средно между „къс“ и „френски“ боб и е подходяща за хора с кръгли или сърцевидни лица. От модната библия допълват, че това е майсторски пример за това как да преминете от много дълга към къса коса, без да шокирате себе си и околните. Красотата на прическата на Пенелопе е в това, че описва лицето по перфектен начин, не го затваря и придава елегантен външен вид.

Освен феновете, звездните приятели на актрисата също бяха впечатлени от промяната. Колежката ѝ Лили Колинс написа „Тази коса!!!“, а Емили Хърш и художникът Джван Йосеф оставиха сърца под публикацията.

Крус никога не е крила, че отделя голямо внимание на прическите си и дори разкрива, че веднъж е помогнала на приятелката си Салма Хайек да направи своята. Говорейки пред InStyle, актрисата казва, че е гримирала и направила прическата на Салма в пълен мрак. „Имаше премиера и ми се обади, за да ми каже, че екипът ѝ не се е появил, а токът в къщата е спрял. Каза ми, че има нужда от мен“, обяснява Крус. За да направи всичко, което трябва, Пенелопе е запалила свещи в цялата къща и е започнала да помага на приятелката си.

Наскоро звездата отново впечатли феновете си, като показа завидната си форма край басейна. Тя публикува черно-бяла снимка, на която позира с прозрачна пола и черен потник.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари