IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайните на Пенелопе Крус за красива кожа

30 юли 2020 12 30

Актрисата не пуши и не пие

Снимка: БГНЕС

Най-вероятно познавате Пенелопе Крус от големия екран. Тя има незабравими роли във филми като „Vicky Cristina Barcelona“, „Vanilla Sky“ и „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides“. Освен с невероятния си талант пред камера актрисата е известна и със своята безупречна красота и чиста кожа.

Крус е рекламно лице на френската марка „Lancome“ от години насам, обича да блести на червения килим, а съвсем наскоро започна да радва феновете си и чрез редовни снимки в социалните мрежи. Милионите ѝ последователи винаги са се питали как звездата поддържа кожата си и успява да изглежда невероятно въпреки възрастта си.

Тайните на Пенелопе Крус

1. Любим серум

Тъй като е в близки взаимоотношения с марката „Lancome“, Крус се доверява на техните продукти. Един от любимите ѝ е серумът, който обаче не е достъпен за всички. Цената му възлиза на 180 долара за бутилка и набира все по-голяма популярност сред звездите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Ключовата съставка на серума е екстракт от бифидус, който спомага за предпазването на кожната бариера и поддържа кожата гладка и сияйна.

2. Маска за лице

Зад всяка визия на червения килим се крие дълго време, прекарано в грижа за кожата и подготовка на лицето. Крус работи с известния гримьор Хунг Ванго за наградите „Оскар“ през 2020 година, за да се увери, че кожата ѝ е възможно най-плътна и хидратирана. Чак тогава тя позволява да се нанася какъвто и да е вид грим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Според публикация на Ванго в Instagram, цялата подготовка на Крус е започнала с маска за лице, която струва само 15 долара. 

3. Красотата е наследствена

Някои хора просто имат късмет, че красотата се предава по наследство. Пенелопе Крус със сигурност е един от тях. Семейството ѝ притежава собствен салон за красота в Испания, така че спокойно можем да кажем, че тя още от малка е научила всички трикове за перфектна визия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

„Виждах как жените изглеждат преди и след намесата на професионалист“, казва актрисата в интервю за Vogue. Тя добавя, че новата прическа и красивия маникюр вдъхват увереност на една жена и тя започва да върви с високо вдигната глава. 

Освен това, Крус казва, че ако нещата в Холивуд не били потръгнали, най-вероятно тя е щяла да се занимава с фризьорство. 

4. Отказва пушенето и алкохола

Крус отделя голямо внимание не само на външния си вид, но и на здравето си изобщо. В интервю за Vogue тя споделя, че преди е пушила по седем-осем цигари на ден. След като решава да ги намали, звездата почти веднага вижда подобрение в кожата си и накрая се отказва напълно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Според InStyle, актрисата не пие алкохол. Диетата ѝ съдържа много плодове, зеленчуци и качествени протеини. Тя се опитва да избягва млечните продукти, захарта и не яде глутен. Също така не забравя за водата и често носи бутилка в чантата си.

5. Спокойствие

Подобно на повечето хора, стресът може сериозно да повлияе на настроението на Крус. Затова тя се опитва да елиминира негативните емоции, защото знае, че това се отразява не само на здравето ѝ, но и на визията ѝ. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари