IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Режимът на Кортни Кардашян

19 юли 2020 18 00

Звездата изглежда невероятно след раждането на 3 деца

Снимка: БГНЕС

Въпреки че фитнес рутината на Ким Кардашян е най-обсъжданата в клана Кардашян-Дженър, завидното тяло на сестра ѝ Кортни също не е за изпускане. То е постигнато чрез строга диета и упражнения и по никакъв начин не издава, че собственичката му е родила 3 деца. В момента феновете на риалити звездата се чудят дали тя и бившият ѝ съпруг Скот Дисик ще се съберат отново.

Кортни се раздели с дългогодишния си приятел Йонес Бенджима, а Дисик постоянно прекратява и започва връзката си със София Ричи. Въпреки раздялата 41-годишната звезда не спира да публикува провокативни снимки, на които не се срамува да покаже тялото си. Благодарение на предаването „Keeping up with the Kardashians“, феновете много добре знаят, че Кортни спазва строг хранителен и тренировъчен режим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Тя залага на органична храна, която внимателно подбира и не пропуска фитнес уговорките с треньора си. Ето какво точно прави Кортни, за да остане във форма.

Диетата на Кортни Кардашян

Кортни се е отдала на органична кето диета, в която не включва млечни продукти. Тя толкова се е вманиачила в новия си начин на живот, че дори кара трите си деца – Пенелъпи, Мейсън и Рейн да следват същия режим. В публикация в сайта си Кортни споделя, че яде храни като авокадо, пълнозърнеста каша, добавки с колаген и много ябълков оцет. 

Изборът ѝ на ябълков оцет никак не е случаен, тъй като се вярва, че той ускорява метаболизма и загубата на мазнини. Ако Кортни някога се отклони от своя здравословен хранителен план, тя се отдава на органични десерти като пудинг със семена от матча. Затова, ако я видите да публикува снимки, на които яде пица или пие газирани напитки, вярвайте че има специален повод за нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Пред E!News звездата споделя, че преди се е отпускала само по празници, но скоро разбрала, че това не влияе добре на психиката ѝ. Любимите ѝ забранени храни са пица и сладолед. В новия си сайт Poosh Кортни признава, че хапва по нещо сладко по два пъти на ден – след обяд и вечеря. Тя смята, че е редно човек да се поглези понякога.

Цялото семейство Кардашян е известно с любовта си към диетичните шейкове и Кортни не прави изключение. Въпреки че тези напитки са ефективни, те могат да причинят и негативни ефекти, така че внимавайте с тях. 41-годишната звезда съветва феновете си да избягват определени храни като захар, плодове, алкохол, рафинирано брашно и сол.

Тренировката на Кортни Кардашян

Може би няма да се изненадате, но Кортни Кардашян е маниак на тема фитнес и се опитва да посещава залата по шест пъти на седмица. Пред E!News тя споделя, че сутрешните тренировки са задължителни. „Когато имаш три деца е трудно да тренираш редовно. Затова си направих план, в който да включа редовните упражнения и сега се чувствам много по-добре“.

В залата Кортни се подлага на изтощителна смесица от кардио и силови тренировки, подготвена от треньорката Аманда Лий. Тя казва пред списание Elle, че упражненията на Кардашян са от вида HIIT и са предимно насочени към тонизиране, стягане и изгарянето на мазнини. В сериите се включват клекове, бърпита, упражнения с летни за съпротива и напади.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Наскоро звездата заяви, че едни от любимите ѝ упражнения са скачанията върху предмет, което всъщност е качване чрез скок върху стабилен предмет като табуретка или кашон. По този начин работите едновременно както за мускулите на корема, така и за тези на краката. 

„Застанете в изправено положение с леко разтворени крака. Клекнете и скочете върху предмета. Опитайте се да избутате тялото си чрез петите“, казва Кардашян. Тя добавя, че се опитва да прави това упражнение 3 серии по 10 пъти. Когато е на почивка и не е у дома, Кортни продължава да поддържа форма чрез други упражнения като бягане или каране на колело сред природата.

Красота

Кортни казва пред Popsugar, че безмлечната ѝ диета се отразява добре както на фигурата ѝ, така и на кожата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари