IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Режимът на Вера Уанг

12 май 2020 10 40

70 е новото 30

Снимка: Getty

Ако често използвате Instagram, няма как да не сте попаднали на снимките на Вера Уанг. Да, онези, на които дизайнерката изглежда с 40 години по-млада. По време на изолацията тя прекарва времето си у дома в Маями, където обаче продължава с работата. В редица снимки Уанг показа новите си модели, а перфектната й фигура веднага беше забелязана от феновете.

Част от тях се усъмниха в годините на Вера, но истината е, че тя в действителност е на 70. Добрата ѝ визия се дължи на упорити тренировки, правилно хранене и грижа за себе си. Ако обаче смятате, че физическата ѝ рутина е нещо недостижимо, жестоко се лъжете. Всъщност дизайнерката залага на лесни, но ефективни упражнения, а ключът към успеха е в постоянството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Както повечето хора в Америка, Вера Уанг прекарва времето си в изолация и се оказва, че хората около нея имат огромна заслуга за добрата ѝ физика. Пред „Harper's Bazaar“ тя споделя, че именно те я мотивират да тренира всеки ден и да не се отпуска. „Те са толкова добре физически, което ме кара и аз да изглеждам така“.

Уанг не залага на силовите тренировки и изтощителните упражнения. Вместо това тя предпочита да излезе и да кара колело. Признава, че по този начин се чувства заредена с енергия и усеща, че тялото ѝ се стяга. Освен това Вера обича и да тича на домашната си пътечка.

Кардиото обаче не е единственият ѝ метод за постигане на перфектно тяло. В интервю за „InStyle“ Уанг коментира, че обича да прекарва времето си на голф игрището. „Ужасна съм в този спорт, но ми харесва“, шегува се дизайнерката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Що се отнася до диетата ѝ, звездата залага на здравословното хранене, но не обича строгите ограничения. По-скоро тя наблюдава съставките в продуктите, които използва и се стреми никога да не изпуска ядене. „Трябва да храня и мозъка си“. Уанг споделя, че не яде едно и също нещо всеки ден, а се опитва да разнообразява менюто си.

Най-често за обяд обича да си похапва сашими с кафяв ориз и зеленчуци, китайски задушени броколи с пиле и ориз или салата от артишок и риба. Заедно с редовното хранене и здравословните ястия, Уанг не забравя за хидратацията. „Пия само вода. Спрях газираните напитки преди шест години. Това беше едно от най-трудните неща, които съм правила“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Въпреки че спазва хранителен режим, Вера признава, че понякога се глези с нещо сладко. У дома има няколко скрити десерта, към които посяга в „мръсните дни“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари