IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайната на Натали Портман за перфектно тяло

18 юни 2020 12 30

Актрисата не яде месо

Снимка: Getty

Натали Портман е носителка на множество награди, включително „Оскар“ и „Златен глобус“. Освен че е актриса, тя се подвизава и като сценарист, продуцент и режисьор. Често е бъркана с Кийра Найтли, с която доста си приличат. Въпреки това, двете нямат нищо общо освен играта си в Холивуд. 

Портман е родена на 9 юни 1981 година в Йерусалим и рожденото ѝ име е Нета Лий Хершлаг. На 4-годишна възраст започва да танцува, но винаги е била привлечена от киното. Дебютира на големия екран, когато е на 12 години, във филма на Люк Бесон „Леон“. Успява да завърши университета „Харвърд“ и взима бакалавърска степен по психология.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Едни от най-запомнящите ѝ се роли са тези в „Черния лебед“, „Междузвездни войни“ и „Тор“. През 2012 година се омъжва за Бенджамин Милпие, с когото имат две деца. Въпреки че стъпва на голямата сцена през 1994 година, Портман и до днес се смята за една от най-красивите актриси в Холивуд.

Тайната ѝ за перфектна фигура се крие в определен хранителен режим и постоянни тренировки, с които впечатлява всеки режисьор.  

Диетата на Натали Портман

Актрисата яде само зеленчуци, които винаги трябва да са пресни и от доверен източник. Тя започва да елиминира месните продукти, след което премахва рибата, млякото и сиренето. Замества животинския протеин с растителен. Портман залага на много бобови растения, които я засищат и я карат да забрави за месото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Тъй като не яде месо, се сдобива с желязо чрез зелените листни зеленчуци. Обожава да яде броколи и плодове като ябълки. Ненавижда нездравословната храна и я елиминира доколкото е възможно. Всеки ден пие много вода, за да пречисти тялото и да се хидратира. 

Тренировките на Натали Портман

Упражненията са важни, но когато имаш натоварен холивудски график и отглеждаш две деца, почти не ти остава време за себе си. Портман обаче си е построила такъв план, в който да включи всичко и да поддържа добра фигура. „Бягам по три пъти на седмица. Гледам да издържа цял час, защото това е нещо като медитация за мен“, казва тя пред „Women's Health“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Освен физическата част, актрисата залага и на по-спокойни упражнения. За да постигне духовно извисяване, тя се доверява на смесена тренировка, която включва йога, пилатес, танци, гимнастика, плуване и тай-чи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари