IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Хранителният режим на Денис Ричардс

10 юли 2020 12 30

След години вегетарианство, тя отново яде месо

БГНЕС

Тя е на 49 години, носи силикон и има филъри в лицето. През годините се е хранила по най-различни начини, за да изглежда добре. Снимала е много фотосесии и е участвала в редица известни филми. Тя е Денис Ричардс – една от любовите на Чарли Шийн. 

През годините се носеха слухове, че привлекателната актриса има анорексия. Истината обаче е друга – тя дълго време бе вегетарианка и спазваше определен режим, за да поддържа своята форма. Фокусирала се върху работата си с благотворителната организация „Quantum Reach“, ръководейки собствена козметична линия – „CB Me Beauty“, сега Денис има повече време за трите си дъщери Елоиз, Лола и Сам. И признава, че заради по-улегналия начин на живот тя отново яде месо. 

Звездата разкрива, че включването на голямо количество протеини чрез месото, трябва да стане много внимателно. Затова е подходила много сериозно към захранването. Сега тя е променила хранителния си режим, за да може да свикне по-лесно. 

„Бих казала, че 90 процента от диетата ми е без глутен и определено забелязвам разликата“, обяснява Денис пред „Women's Health“. 

Звездата разкрива пред изданието, че от малка обичала да яде месо, картофи и тестени изделия, защото е израснала в Средния запад, където тези продукти са присъствали на всяка маса. Но посочва, че днес режимът ѝ е съвсем различен. Дори и да си позволи някоя вредна храна, тя го прави с мярка. 

Какво е менюто на Денис Ричардс за ден? 

Закуска

Тя винаги пие кафе сутрин, при това в своята специална чаша. „Аз пия кафето си от Хавай през последните 20 години“, казва тя. 

Актрисата обяснява още, че държи на определена марка кафе, добавя и мляко към него, но не харесва обезмасленото, нито това от ядки, в което няма глутен. 

„Обикновено за закуска ям храна, която е за обяд или вечеря... Но понякога правя типична храна за закуска като омлет с моцарела, домат и босилек“, допълва тя. 

Обяд 

Бившата на чичо Чарли признава, че когато е много заета, не намира време за обяд. Ако все пак има възможност да седне някъде, си поръчва голяма салата и държи на протеините, например сьомга на скара или пилешко месо. 

„Бях вегетарианка с години и наскоро започнах да ям малко повече протеини. Всъщност се почувствах добре. Чувствах, че съм сита и знаех, че това е полезно за здравето ми“, обяснява актрисата. 

„Обичам прясно настъргания пармезан и много зеленчуци. Понякога правя и задушени картофи, когато се нуждая от по-пълноценна храна“, разкрива тя за обедното си меню. 

Денис обръща внимание на това, че не харесва дресингите, защото в тях може да има скрити захари. Освен това е алергична към чесъна, а повечето дресинги са чеснови. 

„Или слагам лимонов сок, или зехтин и много балсамов оцет“, казва тя за начина, по който овкусява салатите си. 

Снак

Актрисата не спазва правилото за три хранения на ден. Основно тя хапва често, но по малко, затова винаги има някакъв снак, с който да засити глада си. 

„Харесва ми да приготвям чиния с прясно нарязани зеленчуци, като краставица, домат, моркови и целина, с хрупкава морска сол“, казва звездата и продължава, че понякога добавя зехтин или балсамов оцет към тях. 

Прясно сирене, както и много ядки, приема най-често Ричардс за междинните хранения.

Когато актрисата е на снимачната площадка или има друга работа из Ел Ей, тя държи да има снаксове в кутия, от които да си похапва. Например обожава да яде сезонни плодове, нарязани на парчета. Харесва манго, папая, нектарини, череши и ананас. 

„Понякога правя домашно приготвено гуакамоле с лимон, сол, пресен домат и прясно авокадо“, разкрива тя.  

Вечеря

Като майка на три деца, Денис Ричардс споделя, че обожава да им приготвя вечеря. Въобще с момичетата имат своите хубави моменти в кухнята. 

„Обичам да готвя. Мога да им изпека пиле и да го гарнирам с картофи и моркови... Обичам и артишока, който правя на пара или запичам на тиган, като добавям балсамико отгоре“, признава тя. 

Обикновено вечерята за актрисата и нейните дъщери включва голяма салата, задушени аспержи и брюкселско зеле. Разбира се, откакто вече яде месо, тя винаги прави пържоли или нещо друго, с което да зарадва децата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари