IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайната на Джесика Симпсън за красива кожа

22 юни 2020 17 30

Започва да използва околоочен крем на 17 години

Снимка: БГНЕС

Джесика Симпсън прекара доста интересни години под светлината на прожекторите. В началото на 2000 г. тя беше наречена „русата бомба“, а сега вече е моден магнат с три деца и невероятна фигура. Преди няколко месеца стана ясно, че изпълнителката е свалила цели 45 кг след появата на най-малкото ѝ дете.

Въпреки славата и финансовото си състояние, Симпсън всячески се опитва да покаже на феновете, че тя е обикновен човек, който просто живее живот, който постоянно е под наблюдение. Звездата беше омъжена за Ник Лачи, с когото започнаха и риалити предаването „Младоженците“, в което поканиха камерите в дома си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

След раздялата Джесика написа книгата „Open Book“, в която говори за борбата си със зависимостта, депресията и критиките от страна на обществото относно теглото ѝ. Тя винаги се е опитвала да държи последователите си близо до себе си и да им разкрива всеки един детайл от живота си. 

В момента тя често споделя снимки в Instagram, на които показва как се забавлява с децата у дома и как поддържа фигурата си. Тя призна в своя блог, че е пристрастена към козметичните продукти и има много опаковки вкъщи. Изпълнителката също така споделя и своите тайни за красота, с които постига добър тен и здрав вид на косата.

Тайните на Джесика Симпсън

Овлажнител

Когато става дума за овлажнител, Симпсън залага на два луксозни продукта, подходящи за звезди. Тя казва, че по време на трите ѝ бременности кожата ѝ винаги е била дехидратирана и затова ѝ е трябвало нещо, с което да обърне процеса. Честите полети, които изпълнителката прави заради кариерата си, също се отразяват зле на кожата ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Затова тя избира овлажняващ крем, който винаги носи в чантата си. Веднага след слизането си от самолета, тя го прилага върху кожата и спасява визията си.

Крем за околоочния контур

В интервю за „Popsugar“ през 2011 година Симпсън призна, че обожава околоочните кремове. „Използвам крем за очи откакто започнах кариерата си, когато бях още на 17 години. Просто харесвам начина, по който ме кара да се чувствам“. Освен това тя използва и серум, който описва като злато за кожата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

„Серумът кара кожата ми да изглежда по-младежка, коригира и предотвратява признаците на стареене“, казва тя. Явно продуктът работи добре, защото дори след три деца, Симпсън изглежда прекрасно.

Грижа за цялото тяло

Джесика не забравя и грижата за цялото тяло, като отделя специално внимание на лосионите. Според нея, те освен че хидратират кожата, ухаят прекрасно и понякога дори заменят парфюмите. Изборът ѝ за цялото семейство е лечебен мехлем, който е нейното решение за всякакви проблеми – от напукани устни до суха кожа и леки петна при екзема.

Косата

Дългогодишният фризьор и най-добър приятел на Симпсън, Кевин Паус, казва пред „Marie Claire“, че изпълнителката мие косата си само два-три пъти в седмицата. „Казах ѝ, че между къпанията трябва да я третира с балсам“. Звездата следва съвета и споделя, че по този начин косата ѝ придобива приятна текстура и обем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

В блога си Джесика коментира, че това третиране е много важно за хората, които постоянно боядисват косата си и по този начин я изтощават. С балсама косъмът се лекува, той го прави по-мек. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари