IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайните на Хелън Хънт за стегнато тяло

10 юни 2020 10 30

Актрисата не спазва диети

БГНЕС

Тя е известна американска актриса, която през последните години се изявява като сценарист, продуцент и режисьор. Печелила е наградите „Оскар“, „Сателит“, има по четири статуетки „Еми“ и „Златен глобус“, номинирана е за престижните отличия „БАФТА“ и „Сатурн“. Тя е позната с ролите си във филмите „Какво искат жените“, „Колкото толкова“, „Туистър“ и други. Само след няколко дни Хелън Хънт ще навърши 57 години. Въпреки че годините са оставили своя отпечатък върху кожата ѝ, тя е успяла да запази своето стегнато тяло и се гордее с това. 

През изминалия уикенд папараци уловиха Хънт на плажа в Малибу. Хванала дъска в ръка, тя позира пред камерата, усмихвайки се. Сложила обикновен черен бански от две части, звездата не се притеснява от своята фигура. 

На кадрите, появили се в социалните мрежи, се вижда, че актрисата има стегнати крака и корем – нещо, с което не всяка жена на нейната възраст може да се похвали. 

На сърфинга ли се дължи перфектната ѝ фигура? 

Хелън признава, че близо 20 години е запалена по сърфинга, но не може да каже, че дължи фигурата си на него. Просто след филма „Сърфист по душа“ не спряла да ползва дъската на плажа. По думите ѝ, тя не практикува, че да разчита на него за влизане във форма. По-скоро се движи много и води здравословен начин на живот. 

Спазва ли Хелън Хънт диети? 

„Нито ходя на фитнес, нито спазвам диети“, казва актрисата, според която ограниченията я карат да яде много повече. 

По думите на Хънт, тя предпочита контролираното хранене, отколкото драстичните диети. Ето защо тя просто внимава какво яде и по колко. Като много свои колежки, се храни по-често, но на малки порции. 

„Човек трябва да се наслаждава на тялото си и това, което яде“, смята Хелън, която в началото на своята кариера спазвала различни режими, но в един момент осъзнала, че по този начин не е щастлива. 

„Затова просто реших, че по-скоро няма да имам перфектното тяло и няма да тежа колкото искам, но няма и да спазвам диети“, казва още актрисата и признава, че след като взела това решение, се успокоила и усетила, че изглежда и се чувства по-добре от преди. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Helen Hunt (@helenhunt) на

Кои спортове харесва Хънт?

Като почитател на сърфирането, може да се каже, че Хелън обича и плуването. И двете ги обединява любовта ѝ към плажа и водата. 

Джогингът и йогата са другото нещо, което актрисата прави с удоволствие в свободното си време. А когато то е повече, обича да пътува и обикаля забележителности пеша. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари