IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайните за красота на Кортни Кокс

19 юни 2020 16 30

Актрисата изглежда чудесно по бански

БГНЕС

Преди броени дни Кортни Кокс навърши 56 години. Вместо да покаже тортата, с която я изненадва семейството ѝ, тя сподели видео, в което е по бански. Излишно е да казваме, че актрисата изглежда страхотно, тичайки към басейна. 

„Грациозно се гмуркам в следващата година...“, написа звездата от сериала „Приятели“, която получи множество поздравления по случай своя празник. Сред тях бяха тези на Лиса Кудроу и Дженифър Анистън, с които тя поддържа връзка след края на тв продукцията. 

Как Кортни Кокс изглежда по-млада от възрастта си? 

Почистване на лице

Звездата признава, че преди е ползвала филъри, с които е имала по-опъната кожа, но от няколко години насам тя е съвсем естествена. Говорейки за нея, нейната пораснала дъщеря Коко разкрива, че тя обича да си прави домашни спа дни, в които си прави най-различни маски. „Тя си слага резенчета краставица на очите, маски за лице, запалва свещи“, обяснява тийнейджърката. 

„Един трик, който обожавам – наливам малко нероли или лавандулово масло върху гореща кърпа и ги използвам, за да изтрия грима си. Това отпушва порите ми и след това кремът за лице попива по-добре“, обяснява актрисата. 

Кортни посочва, че държи да използва качествени продукти за почистване на лице. Така например ползва пяна, която е със специална четка. След това го измива с вода и нанася задължително овлажнител. Преди да си легне, тя не пропуска да намаже ръцете си с по-мазен крем, за да може кожата ѝ да бъде по-хидратирана и мека на сутринта. 

Грим 

В своя профил в Instagram актрисата често показва какви гримове ползва. Дори малко преди рождения си ден, тя позволи на дъщеря си да я гримира. 

Кокс посочва, че използва BB крем за лице. Предпочита розов руж и червило в същия цвят, което е почти незабележимо. Тъй като има по-тънки вежди, ги прави по-плътни чрез специален молив. 

Грижа за косата 

Актрисата разкрива, че докато се снимала за „Приятели“, сменяла прическата си доста често. Сега обича да бъде с по-дълга коса, която просто разделя на път. 

„С остаряването ще усетите, че всичко изглежда по-добре по-естествено!“, смее се тя. 

Тайните на Кортни Кокс за идеална фигура

1. Хидратиране 

Ако разгледате голяма част от снимките на актрисата, направени от папараци, ще видите, че на много от тях тя държи бутилка в ръка. По думите ѝ, тя се грижи за това тялото ѝ винаги да е добре хидратирано. Особено преди и след тренировка, Кокс винаги има бутилка вода подръка. 

2. Сок от целина

Кортни обича да яде по-чиста храна. Едно от любимите ѝ неща за закуска е сок или смути с целина. Тя посочва, че си прави така наречените енергийни напитки, които са пълни с витамини и минерали. Те намаляват възпалението в тялото, засищат за по-дълго и спомагат за изгарянето на мазнините. 

3. Много движение 

Кортни Кокс споделя, че се старае да бъде активна, с което поддържа формата си. Тя обича да ходи на фитнес, където ползва услугите на личен треньор.

Посещаването на часовете по спининг е едно от нещата, които звездата обожава. Тя признава, че карането на колело по този начин е доста натоварващо кардио упражнение и не е за всеки, но ако човек има воля, може да постигне добри резултати. 

Другото нещо, чрез което актрисата се движи изключително много, е тенисът. Тя често бива забелязвана на корта, където прекарва поне час и половина. В социалната мрежа тя споделя, че обича да играе и баскетбол. 

Карането на сърф е активността, с която тя поддържа мускулите на краката и същевременно извайва горната част на тялото. Чрез него тя става по-гъвкава с годините. 

Правейки всички тези неща, Кортни Кокс не се срамува да ходи по бански в две части, защото макар и на 56, тя изглежда страхотно!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари