IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готварските рецепти на Моника от „Приятели“ излизат на пазара

23 май 2020 18 00

Книгата е вдъхновена от ситкома

Снимка: БГНЕС

Винаги сте се чудили как Моника приготвя всички тези вкусни ястия в „Приятели“? Ситкомът продължи 10 години и през голяма част от времето си г-жа Гелър (Кортни Кокс) говореше за работата си като професионален готвач или се опитваше да накара останалите да пробват ястията ѝ.

Не можем да забравим за един епизод, в който групата трябва да празнува Деня на благодарността и всеки иска различно ястие. Разбира се, отговорността се пада на Моника, но за да видите резултата, ще трябва да гледате сериала. Ако и вие сте искали да впечатлите компанията с ястия от ситкома, сега е вашият шанс да блеснете в кухнята.

На 22 септември излиза готварска книга, която съдържа 90 рецепти, вдъхновени от Чандлър, Моника, Рейчъл, Фийби, Рос и Джоуи. “Friends the Officia Cookbook“ е написана от Аманда Никол, която показва стъпка по стъпка как да приготвите любимото си ястие. В добавка към съставките и процеса на готвене, Аманда е посочила и епизодите, които трябва да гледате, когато ядете определена храна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by woohoo.hu online női magazin (@woohoomag) on

Новината за появата на книгата идва като глътка свеж въздух за феновете на „Приятели“, които с нетърпение очакваха специалното събиране на актьорите след 16 години пауза. Срещата обаче се отложи заради пандемията от коронавируса. Засега не е ясно кога снимките ще започнат отново. 

„Първоначално смятахме, че нещата ще се отложат за месец-два, но сега изглежда, че времето ще е доста по-дълго“, казва Боб Грейнблат, който е изпълнителният директор на WarnerMedia Entertainment. Той се надява всичко да се оправи до края на лятото и продукцията да започне.

Шестимата актьори ще се завърнат на оригиналната снимачна площадка, където се снимаха всички епизоди на „Приятели“ от 1994 до 2004 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари