IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман, 90-те те търсят!

3 ноември 2021 12 30

Актрисата присъства на церемонията Rock & Roll Hall of Fame

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните две години носталгията по миналото трайно се настани в нашия свят. Дали защото искаме мислено да се завърнем във времето, когато нямаше коронавирус и движението ни се извършваше свободно без зелени сертификати и ваксини, или просто защото някои от нас си мислят, че миналото е много по-добро от настоящето, не е много ясно. Едно обаче е ясно – модата от минали десетилетия е отново тук.

В последните Седмици на модата в Париж, Милано, Ню Йорк и Венеция видяхме различни колекции на известни марки, които ни връщат назад и показват, че старото отново е на мода. Това накара много магазини да заредят щандовете си с дрехи, които нашите майки и баби са носили преди години, като разбира се, по тях се наблюдават малки подобрения и изменения.

Носталгията явно се зароди и в известните личности, като много холивудски звезди започнаха да си спомнят с умиление за изминалите години и началото на кариерите си. Това направи и Никол Кидман преди няколко дни, когато се появи на ежегодното събитие Rock & Roll Hall of Fame в Охайо. Тя беше придружена от съпруга си Кийт Ърбан, който направи специално изпълнение с Кристина Агилера и Мики Гюйтън, за да почетат влизането на Тина Търнър в Залата на славата на рокендрола.

Докато Ърбан впечатли от сцената, то съпругата му привлече вниманието на червения килим. За събитието Никол беше облечена в черно боди и черна сатенена пола. Тя допълни визията си с черни токчета, украсени с диаманти. Освен това актрисата избра и черни кадифени ръкавици, върху които сложи диамантен часовник, а върху врата ѝ блестеше и двойно колие.

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

Що се отнася до грима и прическата, Никол избра яркочервено червило, а къдравата ѝ коса се спускаше свободно върху рамената ѝ. Спокойно можем да кажем, че Кидман е разбрала модната задача на събитието и беше като истинска рок звезда.

Това, което направи още по-голямо впечатление обаче беше, че визията ѝ прилича доста на онази, която актрисата носеше през 90-те години. Например от 1992 година по време на филмовия фестивал в Кан, където тя се появява с черна кадифена рокля, комбинирана с дълги черни ръкавици и токчета в същия цвят. По това време Кидман също заложи на червено червило и свободно пуснати къдрици.

Това обаче не е първият път, в който Никол залага на черния цвят и русите си къдрици. По време на премиерата на филма My Life в Лос Анджелис през 1993 година тя избира къса черна рокля, а година по-късно феновете я видяха отново в черна рокля, която този път беше с дантелени ръкави.

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

Разбира се, Кидман не беше единствената звезда, която привлече вниманието по време на тазгодишната церемония. От Дженифър Лопес до Тейлър Суифт, фотографите имаха доста материал за снимане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари