IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман: Исках да имам 10 деца, но съдбата не ми го позволи

26 август 2021 08 40

Актрисата откровено за семейния живот

Снимка: БГНЕС

Никол Кидман винаги е искала голямо семейство. 

54-годишната актриса застава на корицата на списание Marie Claire по случай 25-тата годишнина на австралийския клон. В него Кидман говори за кариерата и желанието си да има повече деца. "Искаше ми се да имам повече деца, но не ми беше даден този избор", откровена е тя. Заедно със съпруга си Кийт Ърбан Никол има две дъщери - Сънди Роуз (13) и Фейт Маргарет (10), а от предишния си брак с Том Круз има 28-годишна дъщеря Исабела и 26-годишен син Конър. 

"Щях да се радвам, ако имах 10 деца. Но и сега съм доволна, защото имах възможността да стана майка на още много други деца. Имам шест племенници и племеннички и съм кръстница на 12 малчугани. Обичам майчинството. Обичам децата. Те са забавни, неподправени и истински. И след това имаш възможност да ги гледаш как растат и поемат по своя път", казва още актрисата. 

Докато е женена за Том Круз от 1990 до 2001 година Кидман страда от извънматочна бременност и претърпява аборт в 20-те си години. Докторите й казват, че може никога да не зачене, което кара актрисата и тогавашния й съпруг да осиновят Исабела и Конър. През 2018 година носителката на "Оскар" говори за една от най-големите загуби в живота си. 

"Знам какво е да искаш. Познавам онова огромно желание, което дори те наранява. И познавам загубата! За загубата от аборт не се говори много в наше време. Това е огромна мъка за жените. Има огромно количество болка и огромно количество щастие, когато стигнеш до заветния резултат. Обратната страна на цялото болезнено желание е да стигнеш до онзи момент, в който имаш дете". 

През ноември Кидман говори пред Glamour UK и казва, че сестра й Антониа и трите й деца се местят при нея по време на снимките на Nine Perfect Strangers в Австралия. "Обожавам деца. Казвала съм го и преди, че харесвам повече децата отколкото възрастните. Обичам да съм около деца и в момента с мен живеят пет деца, защото Кийт трябваше да се върне в Нашвил, за да пусне албума си. Затова сестра ми се премести при мен с три от децата си - тя има шест - за да ми помогне в отглеждането на моите"

Никол допълва, че се радва да бъде около деца, защото тяхната перспектива за живота е по-позитивна от тази на възрастните. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари