IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман се обясни в любов на съпруга си Кийт Ърбан

28 октомври 2021 14 50

Преди няколко дни Айла Фишър направи същото за Саша Барън Коен

БГНЕС

БГНЕС

Никол Кидман пожела на съпруга си Кийт Ърбан „най-щастливия рожден ден“ с целувка и обръщението „Любов моя“. Холивудската актриса и кънтри певецът са женени от 2006 година, но редовно показват, че искрата помежду им все още гори с пълна сила.

Никол и Кийт са считани за едно от най-стабилните семейства в света на шоубизнеса, като двамата споделят и две дъщери заедно – 13-годишната Съндей Роуз и 10-годишната Фейт Маргарет.

Вчера Ърбан навърши 54 години, а съпругата му използва профила си в Instagram, за да се убеди, че мъжът ѝ ще се чувства желан и обичан на специалния си ден.

Никол сподели слънчева снимка, на която целува Кийт по главата, докато го гушка с ръце. Никол освен това сподели и снимка от дома им, украсен със златни балони, подходящи за случая.

54-ият рожден ден на Кидман пък се падна точно в Деня на бащата по-рано тази година през юни. Тогава Кийт я почете, споделяйки снимка от техния празник и коментирайки я с думите: „Честит рожден ден, момиченце!“.

През октомври 2020 г. Никол сподели в интервю за списание Marie Claire, че на мъжа ѝ невинаги му е лесно да се справя с тяхното „препълнено с жени семейство“.

Тя каза: „Ние жените определено доминираме у дома. Поне кучето ни е момче!. Понякога Кийт има нужда просто да избяга от нас. Случвало ми се е да го намеря да свири на китара в килера. Тогава ми стана ясно, че наистина трябва да му даваме повече пространство от време на време.“

Кидман добави: „Освен това разбирам, че е стресиран, когато започне да търси коли в Google. Кийт и Фейт обожават автомобилите.“

Преди две седмици друга червенокоса актриса се обясни в любов на съпруга си по случай рождения му ден. Това беше Айла Фишър, чийто мъж – Саша Барън Коен честваше 50-тия си юбилей. Айла и Саша са женени от 2010 година, но са заедно от 20 години и имат три деца заедно – две дъщери Олив (13) и Елула (11), и 6-годишен син, който носи името Монтгомъри.

По случай рождения ден на звездата на хита Борат, 45-годишната актриса сподели снимка в Instagram, на която двамата се усмихват за камерата, облечени в еднакви раирани тениски.

„Честит 50-ти рожден ден, бейби. 20 години смях, пътувания, бебета, радост и приятелство“, написа тя до публикацията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари